s bronhitisima imamo nazalost puno iskustva u malo vremena.
8 puta u godini dana, od kad je krenuo u jaslice. dojeno dijete do 2 godine, sa savrsenom krvnom slikom do pojave bronhitisa...i onda se zaredalo.
nakon terapija u klaicevoj nezadovoljni tvrdnjom nakon 4 bronhitisa da je sigurno alergijska reakcija (iako su testovi do tad pokazivali negativne rezultate) smo krenuli na pretrage na srebrnjak.
osim puno ugodnije atmosfere, barem sto se doktora tice, konacno smo saznali da nije alergija u pitanju, ali nisu nam mogli vise pomoci nego u klaicevoj...ventolin i flixotide su nam bili terapija u dnevnoj bolnici i kasnije neko vrijeme doma. a onda sam odlucila otici do homeopatice...
i tu se stvar malo po malo poboljsala.
prvo, moj stav prema bolesti se promijenio, poceli smo se vise brinuti o prevenciji nego o lijecenju, i mogu reci da je situacija puno bolja
nadam se da necu nista "ucoprati" ovim postom, ali zeljela sam podijeliti i svoje iskustvo.
toplo preporucam prirodne preparate i homepatske pripravke prema preporuci homeopatskog doktora jer se time balansira i jaca cijeli covjek a ne lijece simptomi.![]()

Odgovori s citatom