moj ti je savjet traži drugu!!!
Ja sam očiti primjer da se može naći!! Dajem 1200kn, od 8-12 svaki dan, kuhanje i čišćenje, s tim da sam ja doma s bebama, a ona radi što treba. Ja sam dugo izbjegavala mladu curu, kao bit će neodgovorna i to... ali "ozbiljne" gospođe nisu niti htjele čuti za ovoliko novaca. Na kraju imam curu 24god, kuha, pravi kolače, što ona ne zna ja joj govorim kako napraviti. Cura za 5, zna sve kuhati, jučer je napravila štrukle za prste polizati i prezadovoljna je s nama i mi s njom.

Našla sam je u zadnji tren i to preko oglasa (već sam bila u totalnoj panici, izbezumljena od toliko žena koje su došle na razgovor, a novci koje sam nudila nisu bili niti blizu), a sve preko poznanstava su tražile previše. A vjeruj mi da je mladoj puno lakše reći da ti nešto napravi nego starijoj, barem meni.

Mislim jedino da bi je trebala uzeti, kao i ja, na pola dana, jer je kod mene kuća(prizemlje i kat 250m2) i nema što raditi svaki dan, nego npr. pravimo kolače... Uzmi nekoga na pola dana, može ti sve pozlatiti vjeruj mi, a i proći ćeš znatno jeftinije!!!!

P.S. tvoja je imala previše vremena za razmišljanje pa je počela ucjenjivati.