Citiraj Foška prvotno napisa
Khm, khm! Evo, prema iskustvu, koja je dijagnoza misli unutar tetine glave.

Za početak, i mi smo nasjeli na foru (MRAK, MRAK FORA!) „isključivo bavljenje djetetom“ Nema podijeljene pažnje na x djece kao u jaslicama. Roditelj, koji masno plaća teti, želi ono najbolje za svoje dijete. (iako, pričala mi je sad naša psihologica, a piše i P. Leach da to nije baš najbolje za dijete jer to NIJE prirodna obiteljska situacija, u kojoj je normalno da mama/ tata/ baka/ teta briše prašinu i čisti po kući, a uz to se druži s djetetom i uključuje ga u svoj svakodnevni posao kroz igru, a ne da djetetu stalno visi nad glavom s igračkama…). Sad, da li teta radi ili ne radi, tj. bavi li se ili ne bavi djetetom, ne zna se. Pa tako npr. ona sjedi na (mom) kauču i bulji u sapunicu, pa u big brother pa u dnevnik, a (moje) dijete hladno ignorira. A (moje) dijete je voli, maše joj uz osmjeh :? pa-pa na odlasku, da ne bi čovjek nikad niš posumnjao….

E, sad kad ti, Roza, za iste pare oćeš da ti sprema, eeee-eeeeeeee, ne može to tako, jel te, jer se spremanje može mjeriti, može se vidjeti je li ili nije ispeglala hrpu robe, je li usisala stan ili oprala pod ili što već treba. I eto ti pobune, kristl klir.
Slažem se tvojim postom 100%.