Citiraj bucka prvotno napisa
Citiraj Lutonjica prvotno napisa
sad ću ja tu totalno ispasti partibrejkerica, ali ja kužim tetu čuvalicu :/
i meni, kao osobi, bi bilo poprilično uvredljivo da me netko traži da ga nazovem sa njegovog kućnog telefona kako bi provjerio kad sam došla - to bi značilo da mi ta osobau uopće ne vjeruje, a ne bih se osjećala ugodno raditi za nekoga tko toliko sumnja u mene. zapravo, osjećala bih se užasno.
također, ovaj slučaj koji si opisala kad si se vratila iz bolnice : i ja bih se osjećala kao sluškinja, OSIM u slučaju da si mi dan prije (ili zadnji put kad smo se vidjele) rekla da ćeš taj dan doći iz bolnice, da se moraš odmarati i da te zanima mogu li taj dan skuhati ručak i ostati dulje. znači, da si me pitala unaprijed i dala mi mogućnost i odbiti - iako najvjerojatnije ne bih odbila, nego bih ti pomogla. ali bih se u tom slučaju osjećala kao čovjek.
a nisam neka bolesna osoba, niti čitam knjige o egzorcizmu
jednostavno nas ima raznih
potpisujem lutonjicu
i ja bih potpisala lutonjicu...ali samo za taj dan u vezi "u vezi posebnih zahtjeva"

Ali, što se tiče provjeravanja...sorry, ali mislim da je Roza suuupeeer u odnosu na mene! Pa normalno da ću nazvati i pitati kako mi je dijete?!! To nema veza sa povjerenjem - nepovjerenjem, to ima veze sa mnom i mojim djetetom!

I što se mene tiče, teta bi dobila vritanjak i to odmah! Nezahvalna i očito negativno nabrijana prema mami i tati! Da ne bi možda kad se vrata zatvore svoju negativnu nabrijanost pokazivala prema djetetu!

I na kraju...posao je posao. Svi mi imamo šefove. Neki šefovi znaju sa nama pričati, neki ne. Neki nas provjeravaju, neki ne. Neki su zahtjevniji, neki nisu. I posao je i čuvanje djece i lupanje po kompjuteru i čišćenje i prodavanje i bušenje i itd.....I nema veze da li u "firmi" radi 1 šljaker ili njih 1000!
Posao je uvijek posao. I šefovi, sviđalo se to nama ili ne, imaju pravo šefovati! Ako nam se ne sviđa to šefovanje, otvorena su nam vrata...