Curke, mozete naci nesto slobodnog vremena u subotu da se vidimo i pokusamo napokon pokrenuti ovo s mrtve tacke?
Dakle, evo se prijavljujem za subotu recimo u 11h (mjesto cemo naknadno dogovoriti):
1. feri
2. ??
Curke, mozete naci nesto slobodnog vremena u subotu da se vidimo i pokusamo napokon pokrenuti ovo s mrtve tacke?
Dakle, evo se prijavljujem za subotu recimo u 11h (mjesto cemo naknadno dogovoriti):
1. feri
2. ??
Svaka cast cure. 100% podrzavam vasu inicijativu!
Molila bih Vas samo da kada se dogovorite oko vremena i mjesta ako mozete bar postavite obavjest na bosanskohercegovacki porodicni forum www.bebano.com
Mi smo tu imali veoma slicnu diskusiju i anketu gdje se 12 korisnika foruma izjasnilo da bi aktivno ucestvovalo u osnivanju udruzenja roditelja u bih. Jos uvijek su zainteresirani ali niko da napravi prvi korak....pa vjerujem da bi Vam se svi rado pridruzili.
http://www.bebano.com/bb/viewtopic.p...ighlight=#5045
Hvala i samo naprijed! Bit ce ovdje nesto :D
ja bi vrlo rado, ali meni vikend ne odgovara nikako jer radim vikendom.feri prvotno napisa
meni puno više odgovaraju radni dani :/
Eee ovako....nije bitno da se odmah svi sastanemo, bitno je poceti.
1. feri
2. Makano
3??
Ovaj post cu kopirati i na topik za osnivanje udruzenja za borbu protiv neplodnosti i na bebano.com, da ne tipkam tri puta.
Uglavnom , sinoc sam dobila pozitivan odgovor od CCI ( centar civilnih inicijativa) da bi bili spremni pomoci nam u osnivanju udruzenja. Kratko sam objasnila da postoje osobe u BiH zaintresovane da se bore protiv neplodnosti, za bolje uslove roditeljstva, za promociju dojenja i sl. i da nam je tesko krenuti sa mrtve tacke. Nisu specificirani nikakvi posebni detalji jer to ne mogu ja sama.
CCI je osnivac i GROZDA i imaju veliko iskustvo u radu NGO, dobru infrastrukturu i sl. Obecali su da ce me pozvati u petak i eventualno pozvati njihovu pravnicu koja bi mogla dati konkretan prijedlog i pomoci u tom dijelu procesa osnivanja NGO.
Mozda postoji mogucnost i da pocnemo djelovati kao dio njih, ne znam.....ma bitno je samo poceti.
Vjerujem da svi mi imamo dosta razlicitih vidjenja kako bi sve to trebalo izgledati, ali bitno je da nam je cilj isti i da te razlicitosti mogu biti samo nas plus.
Vec ranije sam rekla da mozemo imati i podrsku TV-a, ali i o tome treba da se dogovorimo.
Nije bitno ni kako cemo se zvati, to ce se vec dogovoriti![]()
Eto....dajte da pokazemo barem da smo ozbiljni po pitanju udruzivanja![]()
Ok, onda, recimo u petak (sutra) oko 18 h??
evo i ja se prijavljujem rado ću konstruktivno raspravljati :D
feri, ako ikakao uspijem skontat čuvanje Isaa, javim ti se i dolazimferi prvotno napisa
![]()
white_musk prvotno napisa
A ja mislila da idemo s djecom (bar ovom mladjom)
![]()
pa onda odlično. ja sam za zaferi prvotno napisa
![]()
Ja radim svaki dan do 5 i dodjem kuci u pola 6.
Mislim da je i kod Feri slicno....i kod vecine nas koji radimo.
WM, pretpostavljam da ne radis vikendom od ujutro do navece pa bi bilo super da se pokusamo uklopiti u neki termin vikendom.
Recimo subota oko 18h?
Ovo nije pod moranje, ako ste vi svi za radni dan, dogovarajte se a ja cu se uklapati...
I ja sam za subotu u 18h
ali da dovedemo bebache neka se malo druže
cuj me draga moja, F svakako ne ide nigdje bez mene pa ce me dovesti i tadabera prvotno napisa
![]()
Ne znam da li da povedem svoju princezu...mislim prelijepa je pa ne bismo da vasim princevima lomimo srca na prvom date-u![]()
Salim se naravno.....dolazimo...samo recite gdje...![]()
nisam ni sumnjala![]()
wm, pliz oglasi se da li moze u subotu u 18?
Ako moze, da se poredamo na spisak, provjerimo brojno stanjepa da vidimo adekvatan prostor.
Makano prvotno napisa
makano, morali bi mi i priju prvo čekirat
da sagledamo sve aspekte moguće veze
![]()
joj cure ja vam se gubim od bolova
(zubna gangrena u najgorem stadiju i gnojni proces nosnih sinusa)
mislim da do subote neću "stat na noge"![]()
bas mi je zao, kako tebe uvijek nesto strefi kad trebamo da se vidimo?white_musk prvotno napisa
nadam se da ces se brzo oporaviti pa da se vidimo uskoro
svakako cemo te obavjstiti sta smo brbljale
ili da odgodimo za slijedecu subotu?
cure javite se
meni odgovara bilo kakv razlog da se vidim s tobomNjojza prvotno napisa
![]()
a što se tiče sastanka, samo odradite što prije, barem taj PRVI!, a onda ćemo ja i ti telefonirat.![]()
Glasam da odgodimo. Ja sam malo zeznula sto sam napisala tako u zadnji cas pa neke mame nece stici ni da procitaju post.
Dakle,
Nominujem sljedeci datum: 02.12.2006. u 18 sati
Javljajte se:
1. Feri
2....
ma dajjjjjjj 2.12 ne mogu da sam pita
radni dan mi je,a i rodjendan mi je![]()
sad ja to htjedoh napisatNjojza prvotno napisa
![]()
naci ces ti vec neki razlog da ne dodjeswhite_musk prvotno napisa
![]()
bujrum![]()
Predji kod nas u firmu.Njojza prvotno napisa
Mi ne radimo subotom
![]()
pa ne moras i javno da me muntasferi prvotno napisa
![]()
![]()
kako smo krenule nećemo se naći ni za dvije sedmice......a što ne bi neka nedjelja ujutro, meni dino uglavnom spava oko 12-13 sati pa bi se nešto možda moglo iznaći, ako ste da žrtvujete 2-3 nedjeljna sata
onda će bit na moj rođendan, ali možemo komotno, jer ja i Njojza se nalazimo SAMO na moj rođendan![]()
hoces da kazes da onaj jedan put sto sam te vidjela na 10 minuta da ti je bio rodjendan? ma dajjjjjjjj :?white_musk prvotno napisa
kako se ja ne sjecam
a od tada se vjesto skrivas![]()
Samo ti dodji....evo imaces me za sve potrebne stomatoloske tretmane...taman ja ponijela iglice da ti malo sirim kanale....white_musk prvotno napisa
Ja nisam za odgadjanje, uvijek ce biti nesto...ali necemo "godinovcati"...jedan sat-dva....ni prvi korak nije trcanje, tek nesigurni koracaj-dva
Daklem, /vec sam sama sebi smijesma sa ovim spiskom/ ali ovako:
Sastanak u subotu 25.11.2006. u 18:00 u Hrasnom, caffe Crtic (neboder - neki - na Trgu Heroja).
1. Njojza
2. Makano
3. bera
4. feri
5. ...
Idemo probati doci tamo sa djecom jer imaju igraonicu (nadati se da je iole uslovna).
nastavite dalje...
ja bih rado dosla, ali necu biti u sarajevu preko vikenda!! u svakom slucaju, raspolozena sam da ucestvujem i nadam se da cu moci doci kad se sljedeci put budete sastajale!!
do tada...
dogovoreno, valjda ću ga naći!
hoces broj mog mob, ako ne budes mogla naci, zovi pa ti objasnim?bera prvotno napisa
ako nije problem, vrlo rado![]()
Jam za ali gdje nađe neboder na Trgu Tita ti!!!feri prvotno napisa
![]()
![]()
![]()
I ja vodim klince ... "mlogo" smo jaki. hihi
kako bona ne bila gdje neboder?
pa ja odrasla u komsiluku![]()
veliki neboder preko puta osnovne skole Hrasno (nekadasnje Ivan Goran Kovacic)...sve ti je to trg![]()
1. Njojza
2. Makano
3. bera
4. feri
5. Adisa
6.
1. Njojza
2. Makano
3. bera
4. feri
5. Adisa
6. Mufi
7.
:D bra'o majtoreeeeeeee rekao bi Faris
Mufi dobrodosla, napokon![]()
bra'o majtoreeeeeeee rekao bi Faris
Mufi dobrodosla, napokon
Hvala stara,![]()
Jao cure kako bih i ja voljela doći ali ne mogu jer sam u Mostaru.
Pišite kako je prošao prvi sastanak.
U potpunosti vas podržavam i čim se vrnem na posao u Sarajevo (u 2.mjesecu) aktivno vam se pridružujem.
Sva sreca zvala sam Crtic. Cure za veceras otpada ta lokacija.
Crtic ima danas i sutra proslave rodjendana, tako da nista od toga...
Ima li ko neku pametnu brzinsku ideju? Da se ipak nadjemo veceras.
Ja sam na Dobrinji a koliko znam kod nas nema nista slicno....
E pravo mi je zao sto je otpao sinosnji plan.
Ipak nadam se da nas to nece obeshrabriti i da cemo uspjeti dogovoriti neki novi termin.
Iskreno, pozvala bih vas sve kod mene, ali trenutno smo kod mojih roditelja, stan se renovira![]()
Nadam se da je nasa zelja istinski jaka i da necemo odustati. Malo sam postidjena jer sam vidjela da su jucer fondacija CURE imale u Sarajevu promotivne aktivnosti protiv nasilja u porodici . Najavljuju da je to pocetak akcije 16 dana volonterizma i da ce se svaki dan baviti nekim od problema naseg drustva. Zao mi je sto se nismo uspjeli ogranizirati, pa mozda od njih u ovim danima traziti podrsku.
Evo jutros gledam i reprizu neke emisije na TVSA o trudnoci, patologiji trudnoce i sl. Opet su spomenute stvari koje se ticu svih nas.
Raspisah se....a da ne duzim.....hocemo li novi dogovor?![]()
Ja predlažem četvrtak ili petak u 17.00 jer sam ta dva dana u Sarajevu u to vrijeme.Makano prvotno napisa
evo cure vibre ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da se uspijete sastat
za novi termin!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
I kakva je situacija kad se nalazimo?![]()