zdogovrenoMakano prvotno napisa
i molim vas nemojte pomjerat termin, to je jedini koji mi je slobodan u cijelom vikendu
zdogovrenoMakano prvotno napisa
i molim vas nemojte pomjerat termin, to je jedini koji mi je slobodan u cijelom vikendu
1. Makano
2. Feri (i Feri ce "nafatati" bar jos dvije aktivistice)
3. Mufi
4. WM
5. Bera
6. NJojza (i jos 1 njojzina prijateljica)
7. Adisa
8. Mirna
9. hmmm... mi jos dojimo intenzivno, a tu su i ono starije dvoje. Nema sansi da dodjem. Ali od mene podrska - Osim moralne, moze i logisticka, organizaciona, ostalo.
Puno srece
:D jupi yes,yes :DMakano prvotno napisa
Danas sam čula jedan biser od mame 2 djece: ja se jadna trudila da dojim jer su me nafilovali da je dojenje nešto, ma niđe veze.
A ja na to :shock: :shock: i: ma bona nema ništa važnije od dojenja djeteta, znaš li ti koliko to vrijedi za djete i bla,bla,bla....... a ona me gleda k'o luđakinju.
Imam osjećaj da je ovdje u Mostaru fora da ne dojiš, a ako dojiš si bezveze (objese ti se sise, ne vratiš liniju brzo.....i sl.)
Tako da: Žene moramo hitno, hitno u akciju da prosvijetlimo buduće mame o važnosti dojenja (između ostalog).
ja sam zaMakano prvotno napisa
![]()
na voz i za mostar, a kad tamo stignemo pun voz djece koja doje![]()
Vidimo se sutra![]()
jel ti to tražiš razlog da ne dođeš?white_musk prvotno napisa
![]()
ima ima i to odličan, ništa nije prepušteno slučajuwhite_musk prvotno napisa
![]()
eh super :Dbera prvotno napisa
ja volim sve iz Kup-a
(idem sad da smislim sljedeći razlog)
99,9% dolazimo u punom sastavu (dino i mama) :D
ja dolazim sama, Isa ide sa Emirom u kino(imaju svoju tzv. "mušku" subotu)
Necete vjerovati, odrzali smo sastanak!
Kojeg li uspjeha![]()
Ruku na srce ja sam vise vremena provela u ganjanju Farisa...
Razdjelili smo zadatke.
Pise se statut koji ce biti nadam se bzo gotov.
WM ce pripremiti izvjestaj sa sastanka i raspitati se o prostoru za udrugu, iako smo se slozile da nam prostor nece bas tako skoro trebati.
Moja malenkost mora dodatno da se raspita o edukacijama (apri i ivarice, ocekujte da vam dosadjujem)
Feri je vec pripremila "nas forum" pa uskoro ocekujte da cemo tamo postati te poceti oformljavati zvancini web site.
Ime jos nismo skontali jer je jedino WM imala prijedlog da bude "roza".
Doduse, imamo jos prijedlog za "kengur" koji asocira i na trudnocu, majcinstvo te brigu majke o djetetu....
Meni je jako drago da smo se napokon skupile te da sam upoznala i Makano i Beru (imaju predivnu djecu, a Dino me je posbno odusevio sa svojom emotivnoscu i izlivima njeznosti)
WM nam se dotjerala kao lampa (pa cemo i slikice jednom objaviti) a Makano je meni rekla da me zamisljala puno strozijueto, ispadoh i babaroga
![]()
ovo samo ukratko a nas zapisnicar ce se javiti naknadno![]()
a kladila sam se sama sa sobom da ćete samo jesti...
![]()
e bas mi je drago sto si iygubial opkladu![]()
za cudo, niko nista nije jeo
apricot prvotno napisa
nažalost to nismo uspjeli, dino je cijelo vrijeme pokušavao uganjati farisa da se igraju
, ja i kao da nisam bila na sastanku, moraću čekati zapisnik da vidim šta su pričale jer sam cijelo vrijeme trčala za dinom...međutim izgleda da je na meni da nam tražim "štele", kako za prostor tako i za lovu...evo već sam pričala sa MM koji je dobar sa načelnikom općine pa ćemo ga "uhvatiti", a kako i on ima malu bebu mislim da ćemo uspjeti. Drago mi je da sam sviju upoznala i sve su drugačije nego sam zamišljala. Sljedeći put ne gine slikanje, a posebno sa wm
, evo dino spava dubokim snom pun je utisaka, faris mu je glavni
ja ispado faca i po![]()
sastanak je bio i ja sam zadovoljna.
Uz 5-toro djece u slastičarnici, mi se nismo ni sjetile kolača koliko smo žustro rašpale na našem planu i programu.
Makano, ima djevojčicu koja je definitivno osvojila moje srce(već sam si zapikirala snahu), a mama je mlada, ekspeditivna i jako lijepa
![]()
feri,spada u karizmatične osobe koje kad jednom sretneš više ne zaboravljaš i puna je neke harmonije i pozitivne energije![]()
naše pravnicesu dobile jako težak posao, ali ja sam sigurna da će one to super odraditi![]()
Njojza i bera su bile megasimpatične ganjajući dinu i farisa i pokušavajući biti full u toku![]()
Imamo zapisnik, imamo čak i neke već odrađene stavri(feri Makano),imamo plan za sljedeći sastank, ugovoren termin za sljedeći sastanak i hrpu obaveza.
Jedva čekam da vam prezentiramo naš prospekt i naš logo![]()
Moj prijedlog je bio "Rosa" dakle ne roza, jer roza je boja, a Rosa je ruža(simboliku budem objasnila drugi put).
Upoznala divne osobe,uživala u prelijepoj djeci,gustirala kvalitetan razgovor,došla kući barem mrvu pametnija nego što sam izašla iz nje.Šta mi treba više![]()
[/b]
Drago mi je da smo se konačno našle i da smo razgovarale.
Prijatno sam iznenađena sa okupljenom družinom. I mislim da će biti nešto od nas![]()
Feri i Njojzu poznajem godinama, a ostatak družine me stvarno iznenadio, i neću puno o mamama, da se ne zapričamokao što je to bilo danas, i ovo mi je definitivno prvi put za 17 godina da budem u Kupu i ne pojedem ništa slatko.
Dakle za naredni sastanak biće pripremljen statut i odluka o osnivanju, cure to bi trebala da bude naša osnivačka skupština. :D
eee, ova ti je dobra....ali za ovaj susret smo pazile na "prvi dojam"....nema smisla da neku mozda buducu priju prepadnem punih usta, sa tragovima slaga po obrazima i mrvicama po dzemperuapricot prvotno napisa
![]()
Jeste, svi su mi izgledali mnogo drugaciji od zamisljenog..mada ne mogu reci da sam sad imala neku posebnu viziju likova..... Ipak je mnogo drugacije kad vidis istinski osmjeh, a ne smajlija (nadam se da razumijete)...onako prije sam vas sve zamisljala celave, tackastih ociju , sa kezom ili isplazenim jezicima![]()
![]()
Salu na stranu, mogu reci da sam sretna sto smo se susrele i konacno zagrizle....![]()
ja kad sam ovo pročitala,srce samo što mi nije iskočilo od emocijaMufi prvotno napisa
![]()
Mufi![]()
Tako mi je drago što ste se uspjele sastati :D
A tako mi je žao što ja nisam mogla doćišmrc,šmrc
Nadam se da ću na sljedeći sastanak, odnosno osnivačku skupštinu![]()
moći doći
ili da vi dođete u Mostar![]()
![]()
P.S. već sam MM objavila : dragi ja ću ti kada se vratim u Sarajevo biti član udruge roditelja kao što je u HR Roda :D
Ajde, konacno ste se uspjele naci :D
Potrudit cu se da i ja dodjem na sljedeci sastanak, naravno, pod uslovom da ne zavali snijeg s vase strane Ivana![]()
Cure ČESTITAM! :D
A bolje da one dođu na našu stranu Ivana :DLeki prvotno napisa
:Dslonić tonić prvotno napisa
btw, jesu li pocela snizenja u Mostaru
Jel' se vidimo sutra?![]()
Kad, gdje, u koliko sati?Makano prvotno napisa
Pa zato i pitam......sto se mene tice moze ostati isto mjesto, isto vrijeme...
U Kupu U 10 i30?
haberala bih ja da imam kada, nego ja nažalost čisto sumnjam da ću moći doći (iako je ovo bitan sastanak) jer MM radi, a ja ne bih opet sa dinom dolazila jer i prošlog puta kao ni da nisam bila (pogotovo ako mu bude drug Fajis), ako uspijem pronaći drugu soluciju doći ću
Evo da se i ja tuspasim.
Dakle u Kup-u u 10:30h sutra.![]()
cut cu se s feri, da vidim sta je s njom i vidimo se u pola 11 u kupu.
mene je cure uhvatilo u leđima i ne mogu ustat'![]()
vidimo se drugi put ako Bog da![]()
e sta tebe sve nece strefit :/
ukratko:
imali smo sastanak, statut gotov, ciljevi napisani...
oko imena smo se slozili
URA - udruzenje roditelja u akciji
kome se ne svidja ima pravo zalbe u narednih pola sata![]()
slijedi nam jos jedan sastanak da oformimo upravni odbor a onda regitracija
do tada pojacana komunikacija mailovima i rjesavanje potrebne papirologije sa advokatom
to ce pisat Mufi jer sam ja antitalenat za pisanje![]()
sve u svemu jos malo, nadam se, a onda ima da crknemo radeci:D
:D :DNjojza prvotno napisa
možel statut i ciljevi na mail
prošlo mi vrijeme za žalbuoko imena smo se slozili
URA - udruzenje roditelja u akciji
kome se ne svidja ima pravo zalbe u narednih pola sata![]()
![]()
Moram priznati da mi ne zvuči nešto, ni blizu kao Roda al' valjda ću se naviknuti![]()
:D računajte na mene od 2 mjeseca :Dsve u svemu jos malo, nadam se, a onda ima da crknemo radeci:D
dabogda ime udruzenja bilo jedino sto se nekom nece svidjeti![]()
i jednog dana se tresle gace onim guzonjama sto odlucuju o naknadama porodilja kad cuju da im se URA primakla![]()
Njojza prvotno napisa
![]()
hip,hip URAaaaaNjojza prvotno napisa
![]()
slonić tonić prvotno napisa
potpisujem iskupa s tobom
ako je ura u smislu sata, onda to nije bosanska riječ,pa ... :/
ma svejedno, neka ide sve kako treba, a ime je manje bitno(autosugestija)
Mislim da je i ime veoma bitno jer ćemo time u startu pri djelovanju imenom učiniti bar djelić posla ako je ime zvučno i snažno.white_musk prvotno napisa
Nisam ovo baš sročila al nadam se da ćete razumijeti šta je pisac htio reć
A da još malo razmislimo o imenu![]()
Statut i ciljevi će biti prosljeđeni na mailove naših članica, zato molim da mi cure prosljedite svoje mailove na PP. Usput to će vam biti prosljeđeno u narednih par dana.
Slonić Toniić ima pravo, ime je jako bitno, i naravno da na osnovu njega mi ako ništa otvaramo pojedina vrata.
RODA je RODA i treba da bude tako, egzistira i postoji već dugo, IZGRADILA SE, a nama to tek predstoji.
Također, većina je vezana za rodu, tako da govorimo o subjektivitetu, mnogima nam je pomogla, ali to joj je i bila svrha zar ne?
I naravno da ne zvučimo kao RODA, jer to nismo. RODA je naša inspiracija, nju će da nosi svaka od nas u sebi, i kad bude teško uvjek je tu da kaže da ima dalje i da se može.
Dalje što se tiče imena kroz topik koji je Njojza otvorila imali smo jako puno prijedloga, u jednom momentu iskreno ne znam da li smo tražili akronim, simboliku ili nešto svojstveno BiH.
I hajde cure da uradimo to pa ćemo da pravimo saveze![]()