ajdmo isto pitanje,
josipa si složila kaj u međuvremenu?
i zanima me ako doznaku piše pedijatrica gdi ona skida obrazac
Ma gdje nisam bacila oko na forum prije kupovine babyhaller-a. Znate li za peak flow meter jeli se i on može dobiti preko doznake ???
baby haler moze na doznake smao ako ga preporuci specijalist a odobri lijecnik opce prakse/pedijatar
što to znači samoda ti specijalist na nalazu napiše da ti treba haler'
Očito da treba tražit i bit upoznat sa svojim pravima jer ti nitko ništa neće reć samoinicjativno. Moje dijete uzima flixotide i ventolin preko baby halera i moramo vodit i dnevnik peak flow metra (propisao specijalist oboje)....kupila oboje u apoteci bez da mi itko rekao da postoji mogućnost da se dobije preko doznake. Nisam propala zatih 200-njak kn ali stvar je principa.
Jel se moze peek dobit na doznake. Haler smo kupili jer nisam znala.
bebeto ak ja znam računati to je najmanje 320 kn.
za peek ne znam isto kupili silom prilika
ja bi samo molila da odgovori netko tko je u zadnjih par mjeseci dobio haler na doznake,da ne tražim bezveze,
hvala
Baby haler tj jos kvalitetnija stvar aerochamber sMASKOM je na srebrnjaku po 120 kn . Bez maske za djecu stariju od cca 8 g je 80 kn. U njihovoj ljekarni. To je najjeftinije a najkvalitetnije rjesenje. Bolje od babyhalera. Tamo je vjerojatno i peek jeftiniji.
Ne znam za peek, ali ako imaš račun za Baby Haller (mislim da ima neka granica, ako se dobro sjećam ne stariji od 60 dana) to se može vratiti. Meni je pedijatrica govorila o tome, ali nije mi se dalo. Istina, tome ima već dosta godina, moj E. je to davno trebao, ali sjećam se da je postojao način. Možda si netko uspije spasiti novce, ali treba pitati pedijatra ili specijalista, a možda i hzzo. Sretno!
Inače, nikad nisam požalila kupovinu hallera - vrijedi svake lipe.
koja je sad šifra za haler ako može?
Obzirom da ga moji koriste oboje na dnevnoj bazi i to dvaput, nisam ni ja pozalila![]()
Inace babyhaler mozete koristiti i kad dijete preraste maskicu, samo u usta se stavi nastavak kao na volumaticu.
Podižem temu! Moramo koristiti ventolin i flixotide, bilo je gadnoU bolnici mi nitko ništa nije rekao da baby haler mogu dobiti preko hzzo-a tj. tražiti povrat novaca. Sad mi frendica koja radi u ljekarni kaže da je on oporezivan i da se ne može dobiti, a sestra od našeg pedijatra mi rekla da nam to specijalist mora dati doznaku.
Jel to znači da moram natrag u bolnicu? zvati, moliti i kumiti?
meni je specijalist u 5 mjesecu uredno napiso doznaku.
Poštovana Jelena jeli mi možete dati papir na kojem Vam je od hzzo-a a odobren baby haler meni pedijatrice neće da napiše doznaju a dr. Čičak kaže da nikada nikome nije pisala za haler a moja djevojčicaje počela da hoda pi bolnicama sa mjesec dana sada će joj godina i na flixsotide-u je singularu i po potrebi ventolin.ugodan ostatak dana! Hvala Vam
Mirjana
Ako netko ima friškije iskustvo s babyhalerom na doznaku, tko daje doznaku (ped. ili alergolog) i na što se pozvati ako liječnik odbije dati?
Nama isto pedijatar "ne da" odustala sam ne da mi se prtljati s tim...
Meni je napisala specijalizan ijs iz klaićeve
Nama su rekli da haler ne mozemo dobiti na doznake(imam ih doma 3). Na doznake su nam klasicni inhalator dali.
Posljednje uređivanje od jaffa : 15.02.2016. at 15:15
mi smo nedavno dobili električni inhalator, doznake je napisao pulmolog.