-
Danas slavimo 1/2 rođendan:-)))
-
-
-
Slatko, pametno dijete ... :D !!!
Na veliko uči brojke i slova ... :D !!!
A kakav je to mali, crni stvor ... :? ?!
PUSAAAAAA... :D !!!http://img.123greetings.com/thumbs/c...03-94-1067.gif
-
Mali crni stvor je 7 dana star Njemački ovčar. Slovima nam služe kao zaštita od dvije male bijele nemani (Westy) koje nalaze sve načine da se prikradu i IZLIŽU slavljenicu. Mala bi im gurnula ruku do želuca (samo da je pustimo) i u stvari muku mučimo jer su psi odrasli u stanu a sad im ne mogu reći marš van, nemože u dnevni boravak i sl. Sreća je da ju obožavaju (dok su nam gosti dolazili u ogledavanje bebe jedna je stalno čuvala kolica) :D :D
http://www.babababies.com/images/pic...8.jpg[img]
-
-
Paula je predivna :D :D
Tako mi je drago kad se pojave primjeri da je moguć suživot bebe i "zvjeradi" Ja ih isto imam 2 u stanu i više mi je dosta pitanja "...a što ćete s mačkama?"
-
Cestitke za mali "rodjendan"!
-
-
Svekrva je bila strašno zabrinuta kako će to "hodati" jer psi su dosta vani, ali je onda bila neka emisija na radiju gdje su pedijatri iznijeli statistiku koja govori u prilog suživota.
Svojevremeno je pedijatar rekao mojoj kumi (ima blizance s slabim imunitetom) da djeca do treće godine moraju pojesti 1kg prašine dlaka isl. :shock:
Ipak, obavezno se peru ruke poslije maženja s psima, igračke se svakih par dana peru ili brišu alkoholom a psima nije teško palo što više ne spavaju s nama u sobi.
I najljepše od svega je što se beba tako veseli svaki put kad ih vidi da se svi rastopimo u kući. Počme skvičati i smijati se, sva podrhtava ma nemože se to opisati (skoro pa sam ljubomorna
).
... a smeta nam što se uvijek jedna mota oko kolica, leži ispod nogu dok je hranim, ispod kauča na kojem se premata i sl. ma kud se god okrenula samo se spotičem :D
-
-
I nama se Astra stalno motala 'pod nogama', prva bi skužila da se Nina probudila i jurila u sobu, nekoliko puta sam ju nagazila ili zgazila kolicima, kad smo odlazile u šetnju nije se micala od dvorišne ograde u očekivanju da se vratimo... Jednog od mačaka, Nina je prisvojila kao 'svoju micu-macu' a on se ponašao kao da je njezina krpena igračka, čak niti na navlačenje za rep nikad nije reairao iako mi odrasli definitivno ne bismo prošli bez kazne da smo tako nešto pokušali
. Ma super je ta njihova međusobna ljubav i uživaj u tome.
A što se tiče čišćenja i pranja i igračaka i ruku, i usisavanja, i mi smo malo 'postrožili režim' kad je stigla Nina, ali ništa specijalno i ništa što ne bih radila i da nisam imala životinje u kući. Malo me bilo strah u doba linjanja jer koliko god usisavala, uvijek je bilo dlaka po kući, ali nikakvih problema nismo imali iako nisam sigurna da poneka dlaka nije završila i u njezinim ustima koliko god ja pazila.
Uglavnom, moje je iskustvo o suživotu beba (i djece) i 'zvjeradi' iznimno pozitivno, a usput Nina dosad uopće nije bila bolesna (osim dvije-tri prehladice koje nismo gotovo niti osjetili).
-
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma