Pokazuje rezultate 1 do 13 od 13

Tema: Danas slavimo 1/2 rođendan:-)))

Maggie avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Preslatka je !

TIGY avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Slatko, pametno dijete ... :D !!!
    Na veliko uči brojke i slova ... :D !!!
    A kakav je to mali, crni stvor ... :? ?!
    PUSAAAAAA... :D !!!
    http://img.123greetings.com/thumbs/c...03-94-1067.gif

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Mali crni stvor je 7 dana star Njemački ovčar. Slovima nam služe kao zaštita od dvije male bijele nemani (Westy) koje nalaze sve načine da se prikradu i IZLIŽU slavljenicu. Mala bi im gurnula ruku do želuca (samo da je pustimo) i u stvari muku mučimo jer su psi odrasli u stanu a sad im ne mogu reći marš van, nemože u dnevni boravak i sl. Sreća je da ju obožavaju (dok su nam gosti dolazili u ogledavanje bebe jedna je stalno čuvala kolica) :D :D
    http://www.babababies.com/images/pic...8.jpg[img]

Datum pristupanja
    May 2004

Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Paula je predivna :D :D
    Tako mi je drago kad se pojave primjeri da je moguć suživot bebe i "zvjeradi" Ja ih isto imam 2 u stanu i više mi je dosta pitanja "...a što ćete s mačkama?"

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Cestitke za mali "rodjendan"!

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Čestitke Pauli, baš je slatka.
    A i 'zvjerad' je super i ne moraš se uopće brinuti zbog 'suživota'.

Kad se Nina rodila imali smo mješanku pinča staru 10 godina i malo sam se brinula kako će se ponašati prema 'konkurenciji' jer je dotad bila obiteljska maza broj 1 i sve prostorije (i kreveti ) su joj bile dostupne, ali ispalo je super. I ona je čuvala Ninu od stranaca, Nina ju je naprosto obožavala a kad nam je u veljači nažalost uginula najviše mi je bilo krivo što im nisam dopustila još više međusobnog 'maltretiranja'.

Btw. uz Astru, Ninu su dočekale i dvije mačke od kojih jedna perzijska i papiga i osobno sam se uvjerila da je suživot bebe i 'zvjeradi' ne samo moguć nego i dobrodošao, a na primjedbe tipa 'kaj ćete sa životinjama kad dođe beba' uopće se nisam obazirala i totalno su mi glupe

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Svekrva je bila strašno zabrinuta kako će to "hodati" jer psi su dosta vani, ali je onda bila neka emisija na radiju gdje su pedijatri iznijeli statistiku koja govori u prilog suživota.

Svojevremeno je pedijatar rekao mojoj kumi (ima blizance s slabim imunitetom) da djeca do treće godine moraju pojesti 1kg prašine dlaka isl. :shock:
    Ipak, obavezno se peru ruke poslije maženja s psima, igračke se svakih par dana peru ili brišu alkoholom a psima nije teško palo što više ne spavaju s nama u sobi.

I najljepše od svega je što se beba tako veseli svaki put kad ih vidi da se svi rastopimo u kući. Počme skvičati i smijati se, sva podrhtava ma nemože se to opisati (skoro pa sam ljubomorna ).

... a smeta nam što se uvijek jedna mota oko kolica, leži ispod nogu dok je hranim, ispod kauča na kojem se premata i sl. ma kud se god okrenula samo se spotičem :D

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Čestitke preeeeslatkoj Pauli za mali rodjendan

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

I nama se Astra stalno motala 'pod nogama', prva bi skužila da se Nina probudila i jurila u sobu, nekoliko puta sam ju nagazila ili zgazila kolicima, kad smo odlazile u šetnju nije se micala od dvorišne ograde u očekivanju da se vratimo... Jednog od mačaka, Nina je prisvojila kao 'svoju micu-macu' a on se ponašao kao da je njezina krpena igračka, čak niti na navlačenje za rep nikad nije reairao iako mi odrasli definitivno ne bismo prošli bez kazne da smo tako nešto pokušali . Ma super je ta njihova međusobna ljubav i uživaj u tome.

A što se tiče čišćenja i pranja i igračaka i ruku, i usisavanja, i mi smo malo 'postrožili režim' kad je stigla Nina, ali ništa specijalno i ništa što ne bih radila i da nisam imala životinje u kući. Malo me bilo strah u doba linjanja jer koliko god usisavala, uvijek je bilo dlaka po kući, ali nikakvih problema nismo imali iako nisam sigurna da poneka dlaka nije završila i u njezinim ustima koliko god ja pazila.

Uglavnom, moje je iskustvo o suživotu beba (i djece) i 'zvjeradi' iznimno pozitivno, a usput Nina dosad uopće nije bila bolesna (osim dvije-tri prehladice koje nismo gotovo niti osjetili).

Kaja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •