Drage Rode,
Da se predstavimo, mi smo novi clanovi foruma Mrkvica s Mrkvonjom i dvoje djece. Nik je rodjen 1999, a Lana 02.04.06. Zivimo u Norveskoj.
Drage Rode,
Da se predstavimo, mi smo novi clanovi foruma Mrkvica s Mrkvonjom i dvoje djece. Nik je rodjen 1999, a Lana 02.04.06. Zivimo u Norveskoj.
:D :D već nekoliko dana gledamo krasne slike norveške na dobro jutro hrvatska!
Hvala lijepa svima, nadam se da cemo se lijepo dopisivati i pricati !
i od mene jedan topli cyber-zagrljaj kao dobrodoslicu![]()
Dobrodošli![]()
Dobro nam došli :D![]()
Hvala Vam lijepa svima! Saljemo Vam puno pozdrava iz Norveske!
:D :D![]()
Mrkvica & Mrkvonja dobrodosli! :D
Kako je u Norveskoj,jel vec zahladilo ili i kod vas neka cudna jesen?
To pitam jerbo smo skoro susjedi (Estonija),a tu je ful toplo za ovo doba godine,pa gustam...
Samo je dva puta pao snijeg i otopio se. Globalno zagrijavanje cini svoje. Evo i Bozic je prosao bez snijega sto Norvezani nikako ne vole. Meni je svejedno mozda cak i draze da neme snijega.
Pozdrav Estoniji.
Dobrodosli :D
Ovo me podsjeća na natjecanje za pjesmu EurovizijeMrkvica246 prvotno napisa
.
Dobro došla i dugo pisala.
:D
mene je oduvijek privlačila Norveška... planirali smo prije road trip do gore ali nikako uskladiti godišnje a posla preko glave, eto sad imamo bebu, pa kad mala ode na fax za jedno 18g eto nas gore u đir
aleksandra70vanja prvotno napisa
![]()
I samo da kazem mi smo imali suncani Bozic,globalno zagrijavanje cini previse..
bok!
ja sam isto nova na forumu. vec dugo citam rodine forume i puno sam zanimljivih stvari saznala, na mnoga pitanja nasla odgovore.
trudna sam, po drugi put. imam jos 6 tjedana do kraja. doktor kaze da ce bit deckicsto je super jer vec imamo curicu od 4 god.
malena beba, pozdrav i tebi i čestitke na bebici u trbuhu![]()
mogla si si otvoriti novi post![]()
hvala svima na dobrodoslici. JBT snakker du norsk ?
Mala Beba kako je Nova Mala Beba ?
jeli se ovo zadnje na mene odnosi? ako da, hvla na pitanju. obe bebe su za sada dobro. hvala Bogu decko jos ne pokazuje zelju da izadje iz trbuha (moram mirovat da sto duze ostane tamo)