Stranica 3 od 3 PrviPrvi 123
Pokazuje rezultate 101 do 108 od 108

Tema: djeca i vino

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj ms. ivy prvotno napisa
    znaš li ti kojeg 17-godišnjaka koji je pod utjecajem cigarete skočio preko balkona?

cure, ova je rasprava potpuno besmislena.
    Ukupan broj žrtava nikotina neusporedivo je veći.

Evo, dajem još statistike za Hr, pa se povlačim:
    http://www.deathsfromsmoking.net/dow...tia%20data.pdf

I za sve pametnjakoviće koji će me opet optužiti za propagiranje droge - NE propagiram drogu već mi je suludo kako se legalne supstance koje su bok uz bok ilegalnih po štetnosti (a neke su i štetnije od ilegalnih) smatraju ok, pače poželjnima. To je apsurd koji mi nikako ne ide u glavu, a bogme ima itekako veze s temom - Djeca i vino. Htjela sam naglasiti da mi je to jednako kao da piše Djeca i LSD - krajnje neprihvatljivo.

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

luna, mene NIKAD nećeš čuti da branim cigarete ili alkohol - ali kad se počnu spominjati "lake" i "rekreativne" droge i raditi usporedbe, naježim se.

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

A kakve ti to smrti usporedjujes u slucaju LSDa i duhana? Povucimo i tu paralele - da ih ljudi uzimaju u jednakim kolicinama i kroz citav zivot - jedno dvadesetak 'porcija' LSDa dnevno mozda? Postoji li netko takav pa da statistika bude valjana? O cemu ti Luna uopce pricas?

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

I ms.ivy, slazem se da je besmisleno. Dapace, meni i potpuno nevjerojatno.

Joe avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

I za sve pametnjakoviće koji će me opet optužiti za propagiranje droge
    Nitko nije toliko blesav da te za to optužuje. Ja te optužujem da radiš krive analogije.
    Diskusija za q. Sumnjam da su nam stavovi baš toliko različiti, samo svatko drvi po svom.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

[quote="Joe"Diskusija za q. Sumnjam da su nam stavovi baš toliko različiti, samo svatko drvi po svom.[/quote]

A i to što kažeš.

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Luna Rocco, ja te totalno kužim o čemu govoriš...

nebi ulazila u rasprave, al imaš moju podršku

P.S. možda si jednostavno ispred vremena, al to ne smijem napisati

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Bok, nisam ni skužila da se moja tema aktualizirala, iako sudionici rasprave znaju «zabrijati» malo u krajnost ali meni je najbitnije sa sam postigla svoj cilj, da se makar i jedna osoba zamisli i promijeni svoje navike oko vina već to je ogroman uspjeh za mene. To me je podsjetilo, hvala rodinom forumu na osiguravanju mjesta gdje se može utjecati na nešto u pozitivnom smjeru.

Iako sam temu zamislila kao DJECA i vino, pri čemu sam mislila na djecu do nekih deset godina, i to zbog toga jer me takvi slučajevi, nažalost, okoružuju.

Stranica 3 od 3 PrviPrvi 123

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •