-
evo i M.se vozila u svojoj novoj sjedalici,super joj je bas vidim da voli,sad napokon ima mjesta
AS pase u ford mondeo i u seata ibizu ,bez problema se montira jedino smo jos stavili rucnik dolje pa je fiksnije,sve u svemu jako smo zadovoljni
-
Joj cure blago vama, i ja bi tu AS bebe confort 0-18, naravno da je nigdje nema, a posto mi je Slovenija daleko(mi smo iz OS), ne znam sto da radim. Malisan mi ima 7500 i 7 i po mj. pa sad ne znam koju da kupim jer imam osjecaj da bi mi ona 0-13 kg uskoro bila premala ako ju kupim. Pa steta novaca.
-
brineta, daj pogledaj malo po netu, možda ima u mađi...
-
curke jel postoji ljetna navlaka za ovu AS?
-
i ja ju tražim, ali je još nisam našla, ni ovdje,ni u sloveniji, pa se sve bojim da je odgovor,nažalost, NE...
-
Evo da se pohvalimo - nabavili smo Safe side-icu u Murskoj Soboti - iliti Slo Baby center. Uzeli i frotirnu ljetnu navlaku i booster. U Brežicama ima - Zagrepčanima je to najbliže, još par komada, a možete ih i telefonski naručiti, pa dođe iz centralnog skladišta za 2-3 dana. I broj tel i boje koje se mogu odabrati ima na njihovoj stranici, a ukoliko imate želju za još neku boju - ima još par kombinacija na stranici od bebe confort-a, mogu je nabaviti!
Inače, sjedalica je suuuuuper!!!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma