Ja se ispričavam što ovakvim postom prekidam uobičajenu raspravu, ali potaknut privatnom porukom koju sam dobio od anchie76, ovo moram učiniti.
Prije svega, želim ovdje napomenuti kako nemam baš ništa protiv drugog tatamate (ili još bolje - vama poznatijeg tatamate) koji se na forum ulogirao 2 godine nakon mene. Čovjek je VRLO kulturan i pristojan.
Problem je u tome što se od mene traži da promijenim svoj nick jer "neaktivno sudjelujem na forumu", premda sam prije 3,5 godine bio iznimno aktivan...čak sam i slikicu djeteta imao sa strane (preko 100 postova).
Podsjećam da je u to vrijeme promijenjen forum (program, server - nije važno), pa su tako izbrisane informacije o broju postova, te sam ja ostao bez ijednog posta.
Danas, kad imam još jedno friško () dijete, pokušavam ponovo biti aktivan, ali mi slijedi zabrana.
Smatram to nekorektnim, premda uvažavam činjenicu da je moj klon () puno aktivniji od mene.
S obzirom da je anchie76 (koja se, btw, također prijavila na forum nakon mene) zaprijetila oduzimanjem nicka, te rekla da će sama objaviti post o ovom problemu, ja ga objavljujem sam, jer mislim da ne postoji niti jedan site na internetu na kojem vam moderator može oduzeti vaš nick (barem ja to nisam doživio, premda surfam 15 godina)...osim, na žalost - www.roda.hr
Još jednom isprika zbog ovog posta, ali volio bih čuti vaše mišljenje. Ovaj post će biti objavljen na dobnim skupinama 0-1 i 3-6, s obzirom da moja djeca spadaju u tu kategoriju.
Lijep pozdrav