Evo mi imamo super pozitivno iskustvo sa cjevcicama...I. ih je dobio sa 4. godine nakon silnih upala uha, oslabljena sluha itd. Isao je na operaciju (opca anestezija) ugradili mu cjevcice i izvadili trecu mandulu...nakon godinu dana ih je izvadio (ponovno opca anestezija). Tijekom tih godinu dana nije imao niti jednu upalu uha, cak nije bio niti teze bolestan - jedino sto je malo bio problem prilikom kupanja odnosno pranja kose jer je jako vazno da voda ne udje u uho dok ima cjevcice...i malo problema na moru to ljeto jer je htio roniti.. inace postoje cepici za usi (obicni u ljekarni) a mogu se naruciti - govorim za Hrvatsku, Zagreb - silikonski cepici koji se rade tocno po mjeri pa tada nema nikakvih problema s eventualnim ulaskom vode u uho... mi smo se preporodili, od tada je proslo 3,5 godine I. je super, nikad vise nije imao upale uha, a sluh je super. Sretno

P.S. moram samo nadodati da nam je otorinac u Vinogradskoj ipak prije operacije skrenuo pozornost da metoda nije 100% i da se ipak kod neke djece nastavljaju upale uha, a sto tada slijedi ne znam jer su nama pomogle.