Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: Povratak na posao - dojenje!

Datum pristupanja
    May 2004

Početno Povratak na posao - dojenje!

Vraćam se na posao kad Filip navrši 6mj i neznam kako s hrnjenjem.
    Još uvijek siše svakih 1 do 1.5h a i noću barem 4 -5 puta i nenam kad da se izdajam? Ima li uopće smisla izdajati se kad i sad jedva pokrivam njegove dnevne potrebe? Koliko dugo mlijeko smije biti zamrznuto?
    Da li da uvedem dohranu ranije ili da bude samo na prsima do odlaska na posao?
    S Paulom nije bilo tih problema jer je imala ritam 2-3h između obroka a noću je sisala max 2-3 puta (jedino nije silazila s cike kad bi se vratila kući )

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno Re: Povratak na posao - dojenje!

Citiraj Paula prvotno napisa
    Vraćam se na posao kad Filip navrši 6mj i neznam kako s hrnjenjem.
    Još uvijek siše svakih 1 do 1.5h a i noću barem 4 -5 puta i nenam kad da se izdajam? Ima li uopće smisla izdajati se kad i sad jedva pokrivam njegove dnevne potrebe? Koliko dugo mlijeko smije biti zamrznuto?
    Da li da uvedem dohranu ranije ili da bude samo na prsima do odlaska na posao?
    S Paulom nije bilo tih problema jer je imala ritam 2-3h između obroka a noću je sisala max 2-3 puta (jedino nije silazila s cike kad bi se vratila kući )
    da probam od početka:
    - probaj se izdajati nakon svakog podoja da navučeš mlijeka. ja sam počela radit zalihu kad je F imao 5 mj... svaki put po malo, imala sam zamrznuto od 10 ml, pa na više...
    - mlijeko ti može stajati do 24h u frižideru, do 3 mj zamrznuto...
    - dohranu sam uvela 10ak dana prije 6 mj, ali sam imala mjesec dana godišnjeg, tako da sam počela radit ustvari kad je F imao 7 mj i 10 dana. do onda je jeo već 2 obroka dohrane...

- i dalje cica po noći x puta, čini mi se, sve češće

ima starih topika...
    sretno
    Filipu

limunada avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Ovako je bilo kod nas:

http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewto...650&highlight=

Želim da i vama razdvajanje ovako dobro prođe.

limunada avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Mislim samo onaj pozitivni dio. Svakako ti ne želim soor.
    Tek kad sam poslala post, skužila sam da sam i o tome pisala.

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Citiraj sunašce prvotno napisa
    Mislim samo onaj pozitivni dio. Svakako ti ne želim soor.
    Tek kad sam poslala post, skužila sam da sam i o tome pisala.

Hm, probala sam s izdajanjem ali nakon njega nema ništa - svega par kapi. Da li da pokušam prije dojenja pa da on sebi još navuće?

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj Paula prvotno napisa
    Hm, probala sam s izdajanjem ali nakon njega nema ništa - svega par kapi. Da li da pokušam prije dojenja pa da on sebi još navuće?
    probaj prije dojenja, ali i nakon podoja se izdoji do kraja... par kapi, par kapi... navući ćeš si mlijeka pa ćeš lakše napravit zalihu...

ja sam u početku, kad sam radila zalihu, izdajala prije podoja, pa bih davala 2x istu cicu, pa onda ovu drugu izdojila...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •