U zadnje vrijeme sam slušala stalno vaš savjet " nuditi jednu te istu dojku unutar 2-3 sata da beba dobije i masnije mlijeko " ... Čini se logično , moj mali i tak ne tražu drugu i kako sam to radila jedan period čak se poboljšalo tjedno dobijanje na kilaži za još dodatnih nekih 15 grama po tjednu ( još ga p.sestra vaga tjedno ) - prosječno dobija 200 g po tjednu - star je sad uskoro 8 tjedana. E sad - mali je počeo spavati sve češće po 4 sata u komadu ( zna se desit čak i 4 i pol ) - kako onda da činim ? Nuditi još uvijek istu dojku čini mi se ne više tako logično jer je se za 4 sata ( pretpostavljam ) opet nakupilo ono vodenasto mlijeko naprijed u dojci - ili kako ? A što je s onom drugom - onda druga čeka 8 sati na podoj - nije li to predugo ? A obje da mu u tom slučaju nudim - on rijetko oće obje po podoju - a nudit mu češće - NEMA ŠANSE ! On samo uzima kad on hoće - na moju ponudu NE PALI - NE UZIMA !
Kako sad da radim ? Nekad se i razmišljam dali je on još ipak premali da spava po 4 , ili 4 i pol sata - ali ako ga probudim neće sisat . Na težini dobija uredno . I dali će se smanjit moja količina mlijeka jer on rjeđe doji ?
Izdajati se ???