Hvala Apricot i ostale mame... možda ipak iz mog kuta gledišta ništa nije u redu a u stvarnosti jeste :/ No kako sam imala već jednu (danas šestogodišnju) katastrofu o kojoj sam pisala već u drugim postovima , otada ne vjerujem baš puno malim bebama Mada sam naučila nakon brojnih posjeta specijalistima i bolnicama da čak i ako beba ne uzima dovoljno ( može a neće ) tu se ništa ne može učinit . Nisam nikad poželjela imat debelu bebu- naprotiv - nego samo nek uzima toliko koliko mu/joj je dovoljno da koliko-toliko napreduje i da ne mora u BOLNICU na infuziju. A ćerka mi je priređivala i takve "zabave"!!! . A eto vidim i brat joj se zanima za sve drugo više nego za papat Najviše voli spavat a i kad se probudi nakon 4 sata samo se smješka :shock: A od čega moja djeca toliko rastu u visinu...nikad se načudit ne mogu , kako se slabo papa... mali se recimo rodio sa 51cm , doktor ga neki dan mjerio već ima 60cm za 7 tjedana :? a mala će imat tek 6 godina i 125 cm :shock: a kilaže ima za dijete od 4 godine Eh ta djeca... popiju više krvi na slamku nego bilo što drugo dok odrastu i onda samo odu od mame ....doduše , nije ni loše- da mama napokon odmori ! :D