Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: NEUTJEŠAN PLAČ

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno NEUTJEŠAN PLAČ

Pozdrav svim mamama! Htjela bi vam napisat svoj problem u nadi za bilo kakvim savjetom. Naime,imam curicu od 15 mj. Već tjedan dana se uredno po noći budi svakih sat vremena i neutješno plače i jeca. Kad ju primim na ruke i nosim sve je 5, ali čim ju spustim počne dreka.Moram napomenut da spava samnom u krevetu već 2 mj od kad smo bili na Srebrnjaku na pumpanju nosića i inhalacijama. Ovaj plač bi mogla opisati kao histeričan, neutješan s jecanjem.Stvarno ne znam šta da radim.A da ne spominjem da sam koma i da ne znam kako uopće funkcioniram na poslu. Svaki savijet je dobrodošao!

Poslid avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Moj Aleksandar je imao takvu fazu s 2-3 godine. Mi smo uspjeli iz njega izvući da nešto strašno sanja. Prošlo je samo od sebe.

Ineska avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

I Nina je imala tu fazu, prošlo hvala bogu, sada spava ko bubica.

Ali tada sam baš bila prestrašena, mislila sam da ima neki poremećaj spavanja...

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno Re:

I moja H se negdje u to doba budila placuci. Trajalo je po par minuta, i onda se smirila. Nije bilo svaku noc, mozda svaku 3,4. Proci ce za par mjeseci, ne brini.

A funkcioniranje na poslu: i ja sam bila kao zombi, zmirila za kompjuterom, a pravila se da radim...

momze avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Zach bar 3-4 puta mjesecno ima tu fazu vristanja po noci. I ja sam skuzila da vjerojatno nesto ruzno sanja. Jedino sto ga smiri je da ga u potpunosti razbudimo, igramo se sa njim sat-dva (u gluho doba noci) i onda ga ponovo uspavamo.

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Puno hvala na odgovorima drage mame!! Nadam se da će i kod nas brzo prći!!Do tad se moram naoružat strpljenjem! :D

Jeluška avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Citiraj momze prvotno napisa
    Zach bar 3-4 puta mjesecno ima tu fazu vristanja po noci. I ja sam skuzila da vjerojatno nesto ruzno sanja. Jedino sto ga smiri je da ga u potpunosti razbudimo, igramo se sa njim sat-dva (u gluho doba noci) i onda ga ponovo uspavamo.
    I mi smo sad u toj ludoj fazi. Oko pola 2-2 se ne probudi, ali vrišti i baca se. Tek kad ju dobro razbudimo i krenemo s igrom smiri se i bude ok.

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

kaze nasa pedijatrica da to djewca prozivljavaju dan.tj. u dobi od 1,5 god pa do 3 otprilike kako se razvijaju tako i jako znaju prozivljavati sve novo nauceno,dozivljeno i isprobano taj dan ili period.zato mozda i to ima povezanosti s takvim placem. moj toni nema takve faze,zna kmeknuti kroz noc ali ja mu se javim,malo se pomazimo i popije caja i ok,mada je par puta imao plakanje dugo,ali jako rijetko

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Rok se tako budi već mjesecima, kad ga dignem baca mi se iz ruku i izvija, ali ne otvara oči.

jedino što tada pomaže, i smiri ga, je cica :/ ...

zebra avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

možda su to dvije različite stvari? Ivor se ponekad budi urlajući, plačući, cvileći i baš se vidi da je splašen. to je rijetko i ne ponavlja se po par dana nego se ponekad desi. a fazu "derem se svakih sat vremena" imao je kad smo se vratili s mora, dok se nije opet navikao na krevet, sobu, štajaznam..šugavi zg zrak

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •