Citiraj bibai prvotno napisa
I da te ja razuvjerim, na žalost, spužva i H, influenze sigurno nisu uzrok 7-godišnjem zaostajanju u razvoju i promjenama u EEG-u.

Spužva je bila u sinusnoj šupljini 7 godina.Kako nije viđena na svim pretragama :? To danas ne znaju ni oni koji su ga pregledavali,a pregledavali suu ga mnogi.S obzirom na otežano disanje mogli su posumnjat da možda ima nešto ,ali nisu.

Neurolog je protumačio nalaz i rekao da je sretniji nego je teži jer je mogao davno stradati i od meningitisa...

Koliko je jedna spužva utjecala na njegov razvoj ili ne ... U poslijednja tri mjeseca progovorio je nekoliko riječi i zadržava pogled...za početak :D

Spužva je krenila vanka nakon što je ovo ljeto skakao sa mola u more - skakači znaju kakav se pritisak stvara kod takvih aktivnosti .

Zato bibai - ne razuvjeravaj me jer jedna spužva koja je mjesecima natopljena raznoraznim izlučevinama i toksinima sigurno UTJEČE na djetetov razvoj. EEG je bio sa šiljcima sa lijeve strane - lijevo uho je trenutno takvo kakvo jest - spužva je bila u lijevoj sinisnoj šupljini ... Ima li to ikakve veze? Struka je rekla da ima a hemofilija je nastupila kad je spužva krenila vanka ...vidiš ni tada nikomu nije palo na pamet da zaviri u nos djetetu .Nikomu osim meni i suprugu!