Pokazuje rezultate 1 do 47 od 47

Tema: O autizmu

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    mrgica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj zmea prvotno napisa Vidi poruku
    Odlična knjiga koju čitam po preporuci liječnice je "Senzorna integracija iz dana u dan".Mnogo toga mi je jasnije.
    I još jedna odlična: Dijete s posebnim potrebama
    Stanley I. Greenspan, Selena Wieder

Apsolutno sve je u njoj obuhvaćeno: Dijagnoze, primjeri djece, načine na koji bi se trebalo raditi s njima, floor time, opisani su sve vrste problema s kojima se susreću roditelji djece s pp. Ćak su obuhvaćeni problemi u obitelji zbog takve djece.
    Uglavnom ja se knjigom oduševila!!!

P.S. pročitala sam i "" senzorna integracija iz dana u dan "" i također je super knjiga.
    Posljednje uređivanje od mrgica : 04.03.2012. at 15:55

mrgica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj mrgica prvotno napisa Vidi poruku
    I još jedna odlična: Dijete s posebnim potrebama
    Stanley I. Greenspan, Selena Wieder

Apsolutno sve je u njoj obuhvaćeno: Dijagnoze, primjeri djece, načine na koji bi se trebalo raditi s njima, floor time, opisani su sve vrste problema s kojima se susreću roditelji djece s pp. Ćak su obuhvaćeni problemi u obitelji zbog takve djece.
    Uglavnom ja se knjigom oduševila!!!

P.S. pročitala sam i "" senzorna integracija iz dana u dan "" i također je super knjiga.
    i još nešto, pošto mi nemamo terapeuta koji nam dolazi doma, al zato idemo na senzoriku jednom tjedno na Goljak, ova knjiga nam je pomogla da shvatim u potpunosti o čemu se tu zapravo radi, jel od terapeuta i nismo dobili baš neka lako shvatljiva objašnjenja, a isto tako da i mi u našem domu vidimo kako možemo pružiti djtetu neke od senzornih podražaja koje ono treba ( naravno u dogovoru sa SI terapeutom ).

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •