Hvala sweety!![]()
Ima li netko iskustva sa Poliklinikom Kocijan Hercigonja? Da li je potrebno tražiti drugo mišljenje za postavljanje dijagnoze ADHDa? Ima li netko iskustvo i da li zna nešto o točnosti T.O.V.A. testiranja?
Prepisati ću nalaz eeg-a. Cerebralna aktivnost je u mješovitoj alfa frekvenciji amplitude 20 - 50mV. Otvaranje očiju izaziva desinhronizaciju. Diferencirana HV: tijekom nazalne HV nakon 3 min javlja se lagano difuzno usporenje sa grupiranjem sporih valova 6-7Hz bez značajnije promjene u amplitudi. Nastavkom oralne HV nema drugih promjena. Nema asimetrija.
EEG je lakše usporen sa grupiranjem sporih valova tijekom nazalne HV. Promjene se javljaju nakon 3.min.
Kod njih sam išla jer sam čitala i slušala jednu emisiju u kojoj je dr. bila gost. Stekla sam neki dojam stručnosti. Voljela bi da mi netko kaže ako ima iskustvo sa njima. Uz sve i jako su skupi, ali pokušati ću i to preživjeti.
Sirius hvala ti, još ću se raspitati. Ja sam najviše išla zbog pažnje i koncentracije jer su ovdje dr. rekli da nema epil. ali sam njima naravno sve ispričala. I evo sada se izgleda da ima i naznake za epi., eeg za adhd je bio u granicama normale to su mi odmah rekli ali u razgovoru su primjetili i hiperaktivnost i granicu u pažnji a sve to prati i problem sa pamćenjem što mislim isto ide uz to. Joj, koliko informacija, a ja bi sve htjela znati. Vidjeti ću kad mi pošalju nalaz što će pisati i što će mi reći nakon toga.
Da, moram se strpiti i vidjeti što će mi reći, do tada ću istraživati, tako mi se je nekako lakše nositi sa svim ovim.
Sirius jesi li imala problema sa razumijevanjem od strane učitelja, ja se toga jako bojim, znam da nas čeka borba, jer čim dijete treba pomoć u učenju znači da ima dijagnozu, i treba pomoć učitelja.