uf, jeste. Zato umjesto ritalina u usta dijeteta treba dati literaturu u ruke roditelja i ucitelja - i zato Fereku svaka cast, i za knjigu i za predavanja koje drzi po Hrvatskoj. No opet nazalost, uvijek postoji taj postotak populacije koje se ne da prosvjetliti/preodgajati bez obzira na sve... to vidim vec iz susjedstva, gdje je jedna mama ocajna jer je njeno dijete hiperaktivni sanjar, a vratila mi je sve sto sam joj posudila na tu temu - netaknuto. Naravno, zgrozila se kad sam joj predlozila da ode s dijetetom na testiranje kod T. Sever (sta ce maltretirati dijete), i sljepo vjeruje otrovne rijeci uciteljice svog dijeteta (da je neposlusan, nemiran, treba ga disciplinirati...). Sad mali vec ima vecina dvojki i trojki u skoli, a bistar je - stvarno je, i ima potencijala...Stvarna situacija je da se roditelji ne bave tom djecom i da su im djeca uglavnom teret. Treba samo zamisliti sjaj u oku takvog roditelja (ali i odgojitelja, nastavnika...) kada mu opišu prednosti ritalina u svrhu pacificiranja malog divljaka. Savršeno