Pozdrav svima! InDe drago mi je da si odlučila ispričati svoju tužnu priču ali sa sretnim završetkom. Nadam se da je dečko dobro i da nema više epi atake , da je sve ok. Htjela sam te ohrabriti svojim iskustvom. Naime, ja imam epilepsiju od svije 1. godine života ( danas imam 27). Prvotno su to bile febrilne konvulzije , znači vezano uz povišenu temperaturu a kasnije se "pretvorilo" u "pravu" epilepiju. Mogu ti reći da znam kako ti je jer znam kako je bilo mojim roditeljima ali i meni. Mogu ti preporučiti samo da se ne ponašaš previše zaštitnički prema djetetu ali i da ne zahtijevaš od njega nemoguće( npr. moji rod. su uvijek od mene očekivali sve same petice kako ima većina mojih vršnjaka dok je meni trebalo znatno više vremena da naučim nego njima). To me je dosta mučilo jer im nisam mogla reći da ja to ne mogu pa sam ponekad patila zbog toga. Ali sam im istovremeno i zahvalna jer sam sve radila kao vršnjaci - položila vozački, završila fakultet u roku (među prvih 10 na god- da se pohvalim, udala sam se i imam prekrasnog dečkića od godine dana. Nikad mu nemoj dozvoliti da se osjeća manje vrijednim.