[quote=anabela]i ja imam te nekakve točkice;zabrijala sam si da su to bradavice, ali ginekolog (zapravo njih 3"Callisto Ako nisu rizicni, svejedno, grlic materice ti nije u opasnosti, ali spolno su prenosivi pa ih mozes prenijeti svom partneru. Cudi me da ti ginekolog nije rekao da bi ih trebalo skloniti. Pozdrav,[/quote prvotno napisa
) mi je rekao da je to ok, nešto kao popucale kapilare ili masne žljezdice :? primjetila sam da se nekad smanjuju tj. nestaju, nekad se pojave...mislim da ima veze sa prehranom, točnije slatkišima....
glede hpv-a i uklanjanja kondiloma pod to talnom anestezijom-prvi put čujem. znam da se mogu uklanjati nekakvim premazivanjem i na još par načina; laser je onaj najnoviji i najskuplji; da li je najučinkovitiji, nisam baš sigurna. pogotovo ako su ti kondilomi mali i ako ih nema puno. hpv je virus koji će ti zauvijek ostati u tijelu i uvijek se može reaktivirati, zato rađe radi na svom imunitetu. to je najbitnije. ja se sigurno ne bi dala uspavati zbog toga :/

) mi je rekao da je to ok, nešto kao popucale kapilare ili masne žljezdice :? primjetila sam da se nekad smanjuju tj. nestaju, nekad se pojave...mislim da ima veze sa prehranom, točnije slatkišima....
Odgovori s citatom