[quote=anki]
Citiraj anabela prvotno napisa
Citiraj "Callisto Ako nisu rizicni, svejedno, grlic materice ti nije u opasnosti, ali spolno su prenosivi pa ih mozes prenijeti svom partneru. Cudi me da ti ginekolog nije rekao da bi ih trebalo skloniti. Pozdrav,[/quote prvotno napisa

Rekao mi je da to nije ništa da je samo neka bezazlena izraslina. Radila sam bris na sve bolesti i imala sam samo ureaplasmu i streptokok koji sam izliječila. A svaki papa je dosada bio okej...imam partnera više od godinu i on nema te 'kvržice' :/
i ja imam te nekakve točkice;zabrijala sam si da su to bradavice, ali ginekolog (zapravo njih 3 ) mi je rekao da je to ok, nešto kao popucale kapilare ili masne žljezdice :? primjetila sam da se nekad smanjuju tj. nestaju, nekad se pojave...mislim da ima veze sa prehranom, točnije slatkišima....

/
i ja sam si zabrijala da imam bradavice, bila sam kod ginekologa,
žena je rekla da misli da to nije to nego masne žlijezde kao što je i anaki rekla. Napravila mi papa test i briseve na hpv (49 njih) i svi negativni.
Ja u nevjerici tražila i drugo mišljenje. Poslali me dermatovenerologu. Tamo ista priča. Nisu bradavice. :?

Eto, to mi se dešava zadnjih tjedana i baš sam zbunjena. Drago mi je što sam pročitala da je
još netko imao sličan slučaj kao ja.

Što se tiče uklanjanja, mislim da prije trebaš pokušati sa blažim metodama kao što je premazivanje
pa ako to ne uspije onda laser.