-
hpv nije nužno uklanjati.
uostalom, papa bi pokazao da je aktivan, tj. cin bi bio veći i tada bi uklanjanje možda i imalo smisla. stvar je u tome da ulanjanje ne rješava problem, jer se virus hpv-a može uvući dublje u tkivo i čekati povoljan moment da ponovo bukne.
ja se s hpv-om bakćem već godinama. na sreću, moj si je ginić utuvio u glavu da će se boriti protiv njega svim snagama. tako da sam prošla raaazne terapije - od one u obliku tableta, do lasera koji ne uništava tkivo, ali otapa voštanu ovojnicu hpv-a...
bez obzira na to kaj mi se papa i poboljšao, cin je bio I, ipak se ispod toga nije spuštao...
imunitet je ključna stvar kod hpv-a (a i inače u životu).
nakon godinu i pol megadoziranja c vitaminom i pijenja b komplexa i multivitamina (kal), moj je papa hpv free!!! prvi puta nakon 7 godina!
uglavnom, ne pristajte na ikakva laserska odstranjivanja ako bašbaš nije potrebno (tj. ako cin nije jako visok) jer to ne rješava problem!
ukoliko vam je papa ok, a imate promjene, obavezno potražite drugo mišljenje! postoje i bradavice koje su vrlovrlo slične hpv-u i ginekolozi koji se hpvom ne bave ponekad ih zamjene.
a najnajnajbitnije je da živite što manje pod stresom, dobro se hranite i držite imunitet na visokom nivou!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma