-
kožna garnitura
Čime njegujete kožnu garnituru (pravu kožu, ne eko)? iako mi je nova nekad mi se čini kao da je suha, pa je namažem mlijekom za tijelo ili prijeđem vlažnim maramicama, ali da l postoji nešto baš za njegu kože?
p.s. ispast ću neka frikuša u čiščenju, al novi je stan pa me još drži ludilo :D
-
Erdal leather lotion, namijenjen za sve tipove glatke kože (veće površine). Sadrži pčelinji vosak. Našpricaš garnituru, pričekaš 10 minuta i prebrišeš. Meni je jako dobar.
-
Mishkica prvotno napisa
Erdal leather lotion...
Gdje ima za kupit? tnx
-
Najbolje sredstvo za čišćenje i njegu prave kože je ono iz IKEE. To je komplet šampon za pranje i krema. S time se kožni namještaj održava samo 2 puta godišnje (sasvim dovoljno). Sve drugo što sam isprobala je na mjesečnoj bazi, a to Erdalovo mlijeko za kožu je meni imalo grozan miris.
-
-
Ja svoju namažem losionom za tijelo ili uljem za bebe (becutan ili Johnson) i ima lijep sjaj i lijepo miriši....
-
Mercedes prvotno napisa
Mishkica prvotno napisa
Erdal leather lotion...
Gdje ima za kupit? tnx
Ja kupila u kvartovskom dućanu, ali ima i u DM-u.
-
Od erdala se jaaako kližu parketi, kad pošpricaš kožu, nužno malo ode po podu ,a onda klizališteeeee!
Meni su najbolje vlažne maramice obične baby.
-
evo i mene s istim problemom, bijela kozna garnitura je po rubovima pozutila za poludjet i nemogu je nikak "izbijeliti" dosad sam je cistila tim bebi maramicama al sad cu probati ovo od erdala, idem danas u dm.
-
Cure vlažne baby maramice su u biti odmašćivać pa vi kožu umjesto da namastite, isušite ju.
-
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma