Vec mi je vise puta zapalo za oko kako tate ne vole bit' na porodima. :shock::shock:
I kako ima mama koje u stvari ne zele da tate budu prisutni.:shock:
![]()
Kod' nas to nikako nije slucaj ... kako sve pokusavamo rijesiti prirodno tako i porod smatramo najprirodnijom stvari na svijetu. Znaci nista hospitalizacija, pomagala, pomoc, epiduralna i sl. MM rodjenje svoja dva sina smatra najljepsim danima svog zivota. A na pitanja poznanika kao: "Zar si smio??", nikako nisam mogla odsutjeti!!! Zaboga, pa nije on mrao radjat' nego ja![]()
Kakva su vasa iskustva??

:shock:
:shock:
Odgovori s citatom
Pa kako mu može biti svejedno? Nakon kraćeg razgovora sam shvatila da on ustvari misli da će tamo samo smetati. Onda sam mu lijepo objasnila da je meni bitno da imam podršku u tim trenucima i da će se osoblje bolnice sigurno pristojnije ponašati ako on bude tamo. Pomogla je i Sanjina emisija "Tate na porodu". Mislim da muškarci uopće ne znaju šta ih tamo očekuje.
.
. Da je u Newsweeku pročitao najnovije istraživanje koje pokazuju da je to velika trauma za muške i da čak to djeluje podsvjesno na trudnicu pa da se porod zakomplicira :? . 
). Nadam se da ću barem malo uspjeti.
i biti blizu svojoj supruzi