Pokazuje rezultate 1 do 34 od 34

Tema: Dobar ginekolog u VŽ-u: molim vas preporuke!

V&NMama avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno Dobar ginekolog u VŽ-u: molim vas preporuke!

Pozdrav! Ja sam Sanja i nova sam na vašem forumu, ali nadam se da ću se već uklopit . Nego, imala sam do sada dvije neuspjele trudnoće koje su završile gubitkom beba (prva u 36. i sada druga u 15. tj. trudnoće). Ne moram vam govorit kako se osjećam zbog gubitka dvije željene i voljene bebe, ali jako sam nakon svega razočarana i u ginekologe i više ne znam kome se "dati" u eventualnoj slijedećoj trudnoći, a i prije nje. Nedavno sam doselila u VŽ, pa još ne poznajem var. ginekologe, pa bi molila vas drage varaždinke, da mi pomognete svojim preporukama (može bit i privatnik i socijalni). Koji je dobar/dobra? Važno mi je da ima vremena i strpljenja kad dođem na pregled, da ozbiljno doživljava svaku trudnicu i trudnoću (moje su visokorizične), da je temeljit i pažljiv kod pregleda, da ima kvalitetnu aparaturu, i da je koliko-toliko suosjećajan. Mislim da ne tražim previše nakon svega što sam do sad prošla. Pusa i hvala!

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

javim ti se na PM

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Sanja dobrodošla i od srca ti želim da što prije opet ostaneš trudna, te da ti i MM što prije primite u naručje svoju bebicu!
    Vidim da ti je TinnaZ pisala na PM. Ja idem kod privatnika, dr. Keretić (ne plaćam ništa posebno jer i on radi preko zdravstvene). Kako za sad nisam imala nikada ginekoloških problema, trudnoća mi je bila kak bi se reklo školska, ne mogu ti točno reći kakva ima iskustva s problematičnim trudnoćama. Ali znam da ako ga nešto pitam sve objasni, uvijek je smireni, barem dok ja dođem kad ulaziš u ordinaciju dočeka te na vratima i otprati.... znam da to ništ ne govori o liječenju ali govori o ljudskosti. Nikada me niti jedan pregled nije bolio, kaj se toga tiče mogu reći da je nježan. Čak i moja sestra i mama koje inače prije odlaska kod gin. trebaju dva dana pripreme, kod njega toga nema....
    Vidim da u bolnici cure spominju da je dr. Jukić dobar, barem kaj se tiče alternativa kod poroda, pa prema tome sudim da bi i inače mogao biti dobar, ali ne znam kakva je procedura kad se ide u rodilište.
    Nadam se da sam ti bar malo pomogla i trebali bi baš raspraviti malo o varaždinskim gin.

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

he, he i ja sam joj nekaj slično napisala na pm, samo malo prošireno, no vidim da još nije preuzela pm.
    dobrodošla!

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Ja sam isto kod Dr. Keretica i u potpunosti se slazem s teave.
    Mislim da neces pogrijesiti ako se odlucis za njega.

V&NMama avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Evo maloprije sam preuzela pm i pročitala ostale postove, i vidim da ste sve jako zadovoljne dr. Keretićem. Drago mi je! I drago mi je čuti da ima još takvih gin. Za njega sam već čula, isto većinom dobro, a za dr. Jukića čujem prvi put. Kod Kirchbauma sam bila jednom, kad je pošlo po zlu u 1. trudnoći. Nažalost, nije mi ostao u lijepom sjećanju zbog njegove reakcije na bebino stanje - reagirao je bez imalo takta i osjećaja (osim ako su osjećaji iščuđavanje i psovanje).

oka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Bok V/NMama, bjež od dr. Kirchbauma, ne samo da nema takta, nego mi je najgori gin. kod kojeg sam bila. Završila kao zdrava trudnica na pregledu u bolnici, a samo zbog njega otišla ozlijeđena iz bolnice!! Ja samo kod privatnika dr. Pitnera i što se tiče pregleda i profesionalnosti mi je ok. Imam isto jednu prijateljicu koja ima sličan problem kao i ti i došla je k njemu, mogu ju kontaktirati pa da ti kažem kako je ona zadovoljna sa tretmanima koje provode, jer ipak mislim da Vaš slučaj traži malo više pažnje i opreza.

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

ja sam imala samo jedan susret u životu sa dr. Kirchbaumom i ostao mi je u zaista ružnom sjećanju. Isto kao i susreti sa dr. Špoljarić i dr. Dombaj. Što ne znači da nekome drugom nisu ti liječnici najbolji, pomogli itd., čak sam dobila i neke preporuke glede stručnosti za njih itd.
    Što se tiče tog stručnog dijela ne bih ulazila, niti za jednog nemam neko posebno formirano mišljenje, pretpostavljam da su svi stručni u tome što rade. Govorim o onom dojmu odnosa pacijent-liječnik. Kod dr. Keretića i dr. Jukića mi je taj dojam bio na visokoj razini, s tim da za dr. Keretića imam malo osjećaj da je dosta opterećen, puno pacijenata itd. a on više nije u najmlađim godinama. Jednom sam imala susret koji mi je ostao u pozitivnom svjetlu sa jednom mladom liječnicom (iako mi nije tada mogla direktno pomoći, ali pomogla mi je indirektno), mislim da sada radi u Domu zdravlja, nisam sigurna da li se zove Cecelja, mislim da ima još jedna od mlađih liječnica.
    Ah ne znam koliko smo ti pomogli ovim komentarima, niti jedan ti nije koristan u smislu nade da ti neki liječnik može pomoći više nego drugi.

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Kako je to različito od osobe do osobe - ja sam imala dva susreta s Kirchbaumom, na početku kad sam prokrvarila i u 35. tjednu kad sam prokrvarila. Ostao mi je u super sjećanju, moglo se s njim lijepo, detaljno razgovarati ( a imala sam stvarno brdo pitanja kad me prošla panika), nije odgovarao svisoka i uz kolutanje očima (kao dr. Š. , naprimjer).

On me primio u bolnicu u 35. tjednu, iako je nakon pregleda zaključio da je sve u redu, ostavio me par dana da ponovimo urinokulturu i briseve, sve što je i nije trebalo, kad sam već ušla u bolnicu. Moja gin mi nije radila pred kraj trudnoće bris, jer mi je 2 mjeseca prije bio uredan nakon nekoliko neurednih, a nalaz baš nije bio ok, pa sam prije poroda dobila antibiotike da se bebica ne zarazi.

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Dr. Pitner je poceo voditi moju prvu trudnocu i kad sam u trinaestom tjednu dosla na redovnu kontrolu nisu se vidjeli otkucaji i morala sam u bolnicu. Za mene je to bio veliki sok, ali on je bio toliko hladan i nije pokazao nikakve osjecaje. Nije se ni potrudio da me barem malo utjesi ili veli neku lijepu rijec ,koja bi mi u tom trenutku jako puno znacila .
    Za dr. Kirchbauma isto ne mogu nista lijepo reci jer sam u drugoj trudnoci prokrvarila i bila sam dva tjedna u bolnici. Sve cure koje su bile samnom u sobi bojale su su svakog njegovog posjeta jer je bio strasno neugodan.

milamit

Početno

Moju trudnoću je vodio dr. Pitner ( svaka tri tjedna pregled, keširala sam svaki put 300,00 kn ), nisam imala nikakve probleme s trudnoćom ( Hvala Bogu ), sve što me zanimalo mi je objasnio ( za 300,00 kn je i morao ), ali sam odlučila da ne idem više k njemu baš zbog tog plaćanja. Čula sam da je dobra dr. Cecelja, radi na socijalnom, pa mislim da ću se preseliti k njoj. Isto tako sam čula da je dr. Fara jako dobar, ali da ima dosta gužvu.Za ostale ne znam, pa ne mogu suditi. Sretno Sanja!

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

e, da, da ... dr. Cecelja, kartki ali ugodni susret prije par godina.

V&NMama avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Ne znam..moram priznat da sam malo zbunjena..izgleda je to kod njih tako da su prema nekom ok, a prema nekom ne; ili jedan dan su ok, a drugi ne. Shvaćam, i oni su samo ljudi, ali izabrali su prekrasan poziv koji je ujedno i težak i odgovoran, zato mislim da bi se trebali maksimalno trudit. Dal imaju svi navedeni color doppler? Hvala!

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

dr. Keretić nema nego samo obični, a zašto ti je to bitno?

V&NMama avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Nebi mi bilo bitno da se jako ne bojim, jer gin. koji mi je vodio prvu trudnoću je imao dosta loš uzv, po mojoj procjeni, jer nije prije vidio da se bebi skuplja tekućina oko pluća, tek u 34. tj., a to se prema riječima dr. koji mi je vodio drugu trudnoću, može vidjet već na samom početku trudnoće. Color dopplerom i 3D uzv-om se već u ranoj trud. mogu dobro vidjet djetetovi protoci(cirkulacija u mozgu i dr. vitalnim organima) i protoci u maternici, i jasnije se vidi ako postoje neke malformacije i sl. No dobro, mogu ja koji put otić i k nekom ko ima takvu aparaturu. Zapravo, vjerujem da će me slati u slučaju nove trudnoće u Zg pokoji put, u Petrovu ili neku drugu bolnicu, jer mislim da Vž-ginekologija nema takav uzv. :?

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Mene je dr. Keretic slao na color doppler u bolnicu.

oka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Evo, ja sam provjerila kod prijateljice koja isto ima problema sa trudoćom i nije više kod Pitnera već se je vratila dr. Mamuziću jer je također potvrdila gore već pisane navode da je dr. Pitner hladan i ne samo to, svaki puta kad je došla k njemu morala mu je ispočetka objašnjavati koji su njeni problemi, čovjek na žalost ne vdi nikakve kartone pacijenata. Sad i ja počinjem tražiti novog gin. ne znam što ću odlučiti, svako ima nešto. :/

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

dr. Mamuzić vodi kartone?
    Meni se ovo čini kao dosta bitna stvar, jer sasvim mi je logično da ginekolog koji ne vodi kartone do sljedećeg termina zaboravi povijest bolesti određene trudnice. Isto kao što bi i dr. opće prakse zaboravio da ne vodi karton.
    Dr. Keretić isto ne vodi kartone.

V&NMama avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Hvala oka! Ne znam, izgleda ćemo na kraju sve tražit nove doktore A znači ima bolnica c. doppler, dobro.

V&NMama avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

A da, to s kartonima - pa to mi je totalno neshvatljivo da ne vode kartone :shock: ! Mislim da je to osnovna stvar, ne najvažnija, ali važna.

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

da, nema potrebe da plaćaš color dopler, ako ginekolog smatra potrebnim dati će ti uputnicu pa će ti u bolnici napraviti.

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Koliko ja znam, dr. Keretić je prije godinu i pol - dvije nabavio 3D UZV i color dopler. Moje kolegice s posla su kod njega, one su mi rekle da to sad ima.

Ja nažalost mogu vjerovati da neki doktori ne vode kartone. MM je imao hepatitis B (kronični, trajao je 7 godina), a u njegovom tadašnjem kartonu se to ni ne spominje. Sadašnja dr mu zato nije ni vjerovala da je imao hep. B dok nisu napravili pretrage :/ .

oka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

dr. Mamuzić vodi kartone?
    Da on vodi cijelu povijest bolesti i u svakom trenutku zna što je i kako bilo. Ona je zadovoljna s njime.

lorami

Početno

Evo da Vam se i ja pridružim. E, ja sam jedna koja ima zdravstvenih problema od kada sam dobila prvu mjesečnicu znači već dugi niz godina je iza mene sa kojekakvim problemima. A šta se tiće ginekologa u Varaždinu nema onog kod kojeg nisam bar jednom bila i reći ću Vam nema savršenog doktora koji sve zna, koji ima vremena za naše probleme, žalosno je ali je istina. Kako sam prošla ginekologi i ginekologi zadržala sam se zadnjih 8 godina kod dr. Pitnera, istina košta, ali eto ja sam uvijek puna pitanja i to je prvi doktor kod kojeg nisam primjetila nervozu i brzinu da me se riješi čim prije, i uvijek dobila odgovore na svoja pitanja. On je profesionalan, djeluje hladno, istina , ali ima on srce samo treba doći do njega.

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Pitala sam danas kolegicu koja treba roditi ovih dana, a dr. Keretić joj vodi trudnoću. On definitvno ima color dopler.

Za 3D UZV nije sigurna, jer je ona išla na 3D u Zg.

MGrubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

čula sam da ima neki dr.V u čakovcu privatnik i da ima 4D

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Kod dr. Mamuzića se plaća ili radi preko zavoda?

milamit

Početno

Ja sam bila kod dr. Mamuzića na 3D, platila sam 300,00 kn, ponudi čak da ti snimi na CD, onda još dodatnih 100,00 kn. Bila sam oko pola sata i sve mi je lijepo pokazal i objasnil, samo je klinka bila već dosta velika pa je nismo mogli cijelu vidjeti.

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

ja bi osobno preporučila dr.Keretića idem k njemu već godinama ta osoba je sa mnom prolazila sve moje umjetne oplodnje i sve neuspjehe uvijek mi je znao reći riječi utjehe istina da su malo čeka ali se primaju naruđbe pa nije neka prevelika gužva kad se sjetim da sam u Zagrebu čekala i cijelo jutro to je zanemarivo.ja bi ti ga preporučila jer je jako topla osoba i jako se trudi oko problema a znam da je to tebi sad potrebno

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

ja kod dr. Keretića nikad nisam čekala duže od 15 min. Uvijek mi je sestra dala neki termin koji nije špica (npr. prije posla i poslije posla je špica), tako da nikad nisam čekala.

V&NMama avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

A jel netko čuo za neku dr. Djamal (ne znam joj ime), navodno radi u Domu zdravlja? Jel ima neko iskustva s njom? Hvala!

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Citiraj V&NMama prvotno napisa
    A jel netko čuo za neku dr. Djamal (ne znam joj ime), navodno radi u Domu zdravlja? Jel ima neko iskustva s njom? Hvala!
    Mislim da misliš na dr. Marinu Kassab (muž joj je nešto-Jamal-Kassab, čini mi se).

Ona je moj ginekolog, i jako sam zadovoljna. Jedino što je dosta gužva, pa ako nisi trudnica (trudnice imaju prednost), načekaš se.

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

i ja sam čula da je ok.

Hera avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ja sam prije dr. Keretića obavljala preglede u Zg (spletom okolnosti - živila i radila u Zg) i mogu reći da mi je bio preporod kad sam se premjestila njemu.

Istina, čini mi se da je preopterećen i da nekad to ide kao na traci, ali nikad se nije desilo da mi nije odgovorio na pitanje i to uvijek ljudski, a ne hladno, uvijek mi kaže što on misli, kakav je njegov stav, kad neki liječnici misle drugačije (npr. kad sam pitala o cijepljenju protiv gripe isl.), gdje mogu sama odlučiti kojem stavu se prikloniti.

Sviđa mi se što ne propisuje lijekove totalno bezveze (npr. rekao mi je da neki liječnici daju geonistin tijekom čitave trudnoće, dok on misli da je to pretjerano, ako se ne vidi potreba za tim). Svaki put te stvarno dočeka na vratima, pozdravi, pita kako si i što te muči, onda slijedi pregled i isprati te.

Kad sam prošle godine izgubila bebu (missed ab. tako da je on to uočio na redovnom pregledu i onda je tek slijedila kiretaža), kad je on na UZV-u vidio što se događa, stvarno se potrudio da mi to priopći na jedan ljudski način, koliko god je mogao.

On vodi kartone za dio pacijentica koliko sam vidjela (to su valjda one "starije", dok je to bilo propisano), meni ne, ja bih to isto radije.

Koji doc u Čk ima 4D?, pitala me jedna znanica nedavno znam li koga u blizini..

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •