zaglibila sam definitivno, kamaris paket + dvije popolini proslijedila šogorici a sada koristimo i naručujem aio i pocketice, koliko ih imam ne znam, nije previše ali svaki mjesec naručim cca 400kn pelena(čekam da mi prođe datum računa amexa i odmah drgi dan naručujem-jel to ovisnost?) a još nisam ni dobila 2 plaću nakon porodiljnog
![]()
toliko o uštedi!irenask prvotno napisa
![]()
Ja ne mogu, ne mogu još... preteško mi je, totalno sam bolesna!!!coccinella prvotno napisa
![]()
Evo reći ću javno što me muči![]()
Meni je svaka moja pelenica draga na poseban način.Kune koje mogu dobiti su mi mizerija u odnosu koliko ja njih cijenim i volim i koliko meni vrijede. Priznala sam već da sam bolesna, možda me netko razumije... možda se netko isto ovako osjeća. Nikad još ništa nisam prodavala i ne znam koliko bi bilo pošteno prema Vama da napišem cijenu. Znam kako se na ebayu u bescijenje prodaju pelene koje su nekorištene, samo oprane... Ja nisam uštedila na platnenim pelenama u odnosu na jednokratne! Neki dan mi je MM izjavio da sam mogla komotno kupiti tvornicu pampersa
![]()
A klmama je davno izjavila kako nije dobro da pelene stoje na polici... u pravu je! A ja moram napraviti mjesta za noveznači nema nade za mene da ću se skoro izliječiti
Molim Vas komentirajte ovo... jer sam u komi totalnoj! Treba mi![]()
Cekana, zamisli malo kako bi sve ovo zvučalo nekome sa strane, tko nije upleten u platnene pelene... i dobro se nasmij, a onda lijepo stavi pelene nama na burzu, a ti od zarade odi na masažu recimo, ili napravi tetovažu omiljene pelene, naprimjer...
Ja se takoder grozno osjecam. Sinoć kad su se sve pelene oprale i kad sam ih posložila... mm i ja smo zaključili da ih imamo dovoljno.![]()
Joj sad mi je stvarno neugodno zbog svih Vas... evo ide post na burzu!coccinella prvotno napisa
Zbog ovoga vrijedi:
...i njihove mame... :DKolike bi dječje guze usrećila!![]()
![]()
cekana, evo ja ne dezuram, samo cu ti poslati jedan
cocci, super avatar!
cekana ja cu te probat utjesiti...stizu ti nove :D
Draga... ne moj im samo molim te, reći što je u onoj velikoj torbi u kolicima![]()
otvaram kladionicu da će Čeksa samo zbog pelena sigurno imati još jednu bebu :D
:shock: jesi ti zato došla u Osijek?coccinella prvotno napisa
![]()
jao da mi je to bilo za vidjeti![]()
Zato te i nismo zvali, jer smo znali da bi otela te male pelene za lutkemay prvotno napisa
![]()
Podižem topic.
Da vam se malo pohvalimo, zaglibili vjerojatno još nismo jer kad vidim vas ostale, hm, onda se tješim, recimo.
Uglavnom, mi sve skupa imamo oko 33-35 pelenica (nekoliko ih je na remontu kod bake) i jako smo sretni jer je to kolekcija skupljena u mjesec dana - ima tu svega osim AIO nekako nikako da ih kupim. Imamo još cover od Popolini, MIB, Kamaris i Woooool cover.
Etoga, sad smo malo zatvorili novčanik jer smo krenuli u prevelikoj brzini, al se nadam da ćemo vrlo uskoro opet nešto kupiti. Mislim si, ne pušim, prema tome za nepopušenu šteku cigara, kupim pelenicu...i savjest čista ko suza!
Prihonja, ne samo da ne pušiš, nego si slobodno daj mogućnost da mjesečno na pelene potrošiš cca 450 kn jer toliko bi trošila na jednokratne!![]()
:shock:Anita-AZ prvotno napisa
Kad malo bolje razmislim i ja sam se podsvjesno time ravnala, 12mj.x450kn znači do sada sam smjela potrošiti 5400kn na pelene![]()
Imam jedan problem, nisam sigurna da sam se zadržala na toj cifri
U jeeee, pa onda stvarno imam puno lufta, skroz sam skromna.
:D Sad kad opet navalim s lupkanjem prstićima po tastaturi![]()
prihonja, preko 30 pelena je već zabrinjavajući stadij..ja čekam da mi stignu ME i Kushies pa da pobrojim sve svoje pelenice...bojim se konačnog broja
jao, kad kažem mužu da još i ja imam lufta, mislim da će me se odreći...
![]()
blago tebi kad imaš samo jedan problemcekana prvotno napisa
![]()
nisam neki stručnjak ali proučavajući sb outlet koje su mi stigle ne kužim niti jednu grešku :D
a tolika razlika u cijeni
Jeste vidjeli ovo??? Swaddlebees outlet (Anjice i cekana)
To all customers with more than 1 pending order. Due to the volume of orders from the Outlet Store, we are currently not able to accomodate requests to combine s(kršitelj koda)ing on multiple orders, especially if they were placed on separate days. Doing so tremendously slows down the order fulfillment process and puts your orders at risk of getting lost. We apologize for this inconvenience.
anjica prvotno napisa
i ja proučavala i čine mi se apsolutno savršene![]()
stvarno, nema ni jedne greške.
Jel se meni čini, ili su skoro sve iz outleta ošle u HR![]()
Pa vidiš, što pišu crvenim slovima danas - zagušenje totalnosnoopygirl prvotno napisa
to je zbog nas koji ne možemo odjednom napraviti narudžbu od 200$ nego moramo na 14 puta
![]()
totalno zagušenje s mogučnošću gubljenja paketa :?Pa vidiš, što pišu crvenim slovima danas - zagušenje totalno to je zbog nas koji ne možemo odjednom napraviti narudžbu od 200$ nego moramo na 14 puta
ovo me malo zabrinulo :/
jedan mi je danas stigao drugog nema a isti dan su poslani, možda se tete carinice razmišljaju dal da lupe carinu ili ne
Ja nariučila jedan za BM ujutro, jedan za Split - isti dan navečer, oba poslana, u Split stiglo, a meni nije![]()
ma izgleda da je totalno zagušenje u pošti radi blagdanske gužve...Meni poslane Racmanice iz Hrvatske 13.12. a još ništa![]()
sad sam im poslala mail da provjerim jesu li ih sigurno poslali...
jedino su mi od TB stigle drugi dan![]()
cocci stavit ću slikice danas, trenutno nisam u mogućnosti, tehnički problemi
Ceki![]()
I ne samo to, skakala sam s malim djetetom u naručju, a Luka i Dorothea pokraj mene... svi smo čekali pelene, ko u filmovima... i onda... je oduševljenje naglo splasnulo kad sam platila carinu.coccinella prvotno napisa
"Tko visoko leti - nisko pada!!!"
87, 91kn + neštoneznamnijašto = 108kn
To je bila moja prva online kupovina...i posljednja!!!