Pa kako si ostale pelene kupovala??cekana prvotno napisa
ja sam danas konstatirala da nisam zaglibila, naime, pošto imamo mali auto Clio, i kad putujemo Vu-Zg pola stvari mi ne stane u gepek, tako da ja ubiti radim zalihu jednu za Zg, a jednu za Vu, jeftinije mi je to nego kupiti veći auto![]()
ajme ceki, žao mi je za carinu....i ljutim se![]()
ako meni ocarine moje prve 4 online narudžbe...vjerojatno će me to obeshrabriti...
Dok je razum radio, govorila sam si : naručit ću samo jedan paketić pa ako NE ocarine, tek onda ću drugi....sad ako mi sve ocarine, koštat će me te pelene....masno![]()
anjice anjice, koje ćeš sve izgovore pronaći samo da bi se opravdala...ee..
ja se moram skulirati jer je mm skužio narudžbu sa outleta, a bio je uvjeren da je završena kupovina pelena...
samo ne znam kako ću proturiti starbunzicu kada mi stigne...
ja ovih dana nikako do foruma, falite mi..
cekana prvotno napisa
![]()
jooj Ceksa, super si ženo
![]()
Ma joj, kako su me samo djeca blijedo gledala, ja sam od 11h sati trčala na prozor i vikala AJMO POŠTARI, kad ju je D. spazila - MAMAAAAAAAAAAAA TETA POŠTARICAAAAAAAAAA... a ja, juriiiiiiiiiiiiiiišne moš dočekat ženu da se makne od javnog bilježnika i pređe na našu stranu ulice, a ja lijepo kameru u ruke, da škicnem ima li kakav paketić u košari
![]()
Donese teta žuti papirić, ali avaj, već sam se pripremila jučer kad je may platila, znala sam da i mene slijedi isto... i nisam uopće bila ljuta, samo tužna, nekako sam se izdano osjećala![]()
Racman mi potvrdio da su 13.12. poslali pelene i to iz Hrvatske a meni još ništa nije stiglo:?
Stigao poštar sa žutim papirićem :D
Samo da je to Racman...![]()
mene ljuti sto nas postar ne nosi pakete nego zute papirice, pa onda moram u postu (ajde stricek dostavlja motorom, pa mu ne stanu)
al danas nema jos ni zutog papirica![]()
Meni je poštar jednom ostavio veliku kutiju kod susjedapa sam bila skroz zbunjena kad mi je čovjek pokucao na vrata. Ja otvorim s upitnikom iznad glave a on mi pruža kutijetinu :? A onda mi sine i susjed veli Bio poštar.. :D Ajme sreće!!!
anjica prvotno napisa
![]()
5 preeekrasnih (rekla bi cekana jeeepeeee mekaneee) + 1 fenomentastična posebna poklon pelena
Sjeća li se tko, kakav je naša draga ovisnica may, imala avatar - prije nego što se pojavila mala Iva??? Čežnja za "torbicom"...![]()
Eh... što ti je žena zaljubljena u platnene![]()
eh kako je dobro kad ti u babinje dolazi ovisnica o pelenama... :D
ceki, to je stvarno bili iznenađenje..![]()
ajme, izgledam na slici kao tenk...a mogla sam se i našminkati za slikanje, da se ne vidi koliko malo spavam... 8)
Ma šta se brineš, svi će ionako gledati samo pelenumay prvotno napisa
![]()
a imaš pravo... 8)
Čeksa!! Legendo! Fenomenalo, baš pravo iznenađenje ali i baš pogođen poklon. Sjećate se kak smo do nedavno jedva čekali malu Ivu umjesto "torbice" a sad imamo i edno i drugo.
May daj se skuliraj, pa prije koliko si rodila?! Nemreš imat odmah twigi linijuUostalom, ja sam ti super primjer, nisam još mršava ali od poroda na ovamo imam 28 kila manje
Veli MM da sam mu sad sexy
![]()
Netko je pitao od kud je stigla ona kutija - paaa, iz HrvatskeHM pelenice.
tiwi, već imam 11 kg manje... još samo toliko za skinuti...![]()
ma slikat ću se ja normalno da vidite da čeksin fotić deblja...![]()
may prvotno napisa
Fotić je bezveze. Ti si jeeepaaa , a bebica ti je prekrasna toliko da je čak i "torbicu" zasjenila
![]()
bome, ja sam gledala may i preslatkicu Ivucekana prvotno napisa
, i sve si mislim što to malo djetešce misli u svojoj glavici
![]()
Baš su slatki bebači u istim coverima.
May, super si skinula kilice. Polako, tek si rodila.
josie prvotno napisa
![]()
may, cekana![]()
predivno!!!
Ma daj, may, kakav tenk, ja kad sam izašla iz bolnice, mm me pitao, jesam li uopće rodila. da me malo nasmije.... mislim bar :/
ja sam počela sanjati pelene![]()
kako radim u hotelu, koji je sad zatvoren, sanjala sam noćas da su mi došli neki nenajavljeni VIP gosti, tj, niko ih meni nije najavio...i ja ih primim, i stavim im platnene, i odem kući jer kao ja sam na godišnjem...a oni digli frku da nisu oni seljaci da neće oni platnene oni bi pampers!! sjećam se jedne HM crveno-naranđaste, tu sam stavila VIP gospođi.....jooooj kako sam se smijala kad sam se probudila
![]()
snoopygirl prvotno napisa
![]()
![]()
Jel' to hotel ili dom za stare i nemoćne?![]()
Kako bi ti upotpunila hotelsku ponudu....![]()
Ja sam na ovo PLAKALAAAAAAAAA! ! !snoopygirl prvotno napisa
![]()
![]()
sb-ice, jel ih netko dobio jučer ili danas
mene strah da nisu negdje nestale kao Pauline pelene :/
bravo! jel pisalo gift?
Jel ti u Vukovar stiglo?
Super, anjice!!! :D
Usput, vidjeh vas u "Mama&Beba"!
Meni još ništa nije stiglo, a 8.12. poslane. Sad se već stvarno bojim da su izgubljene.
ma sve ok. Sad si me malo utješila. Valjda će sutra doći. Ne mogu ih dooočeeekatiiii.
da se ne razočaraš za sutra, nadaj se da će stići odmah iza Nove godine![]()
i moja čekam isto pošiljku od 15.12., a valjda će slijedeći mjesec biti![]()