Drage Rode,
morati ću odležati čitavu trudnoću, pa pohađanje tečajeva i sličnih stvari neće biti moguće. Ovako kada čovjk sluša sa strane o dojenju, sluša iskustva raznih mama i čita na rodama o tome djeluje poprilično zbunjujuće. Naime, imam osjećaj da nikad neću skužit u čemu je stvar i bojim se da ću biti loša mama. Imama kroničnu bolest dugo godina i najvažniji mi je san,koji ako mi je uskraćen (iole normalan) može vidno pogoršati moje stanje, što opet dovodi do toga da svome dečkiću neću biti dobra mama. Sada se toga već jako bojim. Činilo mi se da mi je jedini izlaz izdajanje i MM koji bi mi pomagao i našoj bebici noću davao papiti iz bočice, ali vidim da je izdajanje poprilično kontradiktorno i omraženo na rodama, kao i hranjenje iz bočice. Naravno, nikad ne bih odustala od dojenja preko dana koliko god mi bilo teško, ne znam jedino kako da "spasim" noć. Potpuno sam zbunjena i preplašena. Molim vas, savjetujte me o knjigama za dojenje, pošaljite mi broj SOS telefonaza dojenje i kažite mi kako da spojim barem 6 sati sna. Malo sam produžila, sorry.