Ja sam totalno zbunjena. Naime kolegica mi se požalila da joj bebač( 30.05.2006.) neće nikako zaspati, da ga nosa po sat vremena ali da on neprekidno plače i vrišti i ne pomaže niti duda. Kako ona doji ja sam joj predložila da skombinira zadnji podoj sa uspavljivanjem jer ja tako radim i nemam problema sa uspavljivanjem. Nakon 2 dana je išla pedijatrici i rekla joj za moj prijedlog ali je dotična ped. užasnuta to zabranila jer da će mu brzo zubi i da u njegovoj dobi cicu što manje u usta da ne dobije karijes :shock: :? Ja jesam čula za "karijes bočice" ali to dobivaju bebe koje jedu adaptirano iz bočice ili????
Drugi put sam :shock: facu složila kad ju je ista ped. napala zašto još uvijek noću doji, da je on već prevelik, da je to isto kao da ona ide jesti po noći i do slijedeće kontrole neka pod obavezno oduči dijete od cicanja noću.
Moje dijete cica kada god to poželi i koliko god želi pa se pitam tko je ovdje lud? Zar ne bi ped. trebala štititi interese djeteta jer meni ovi njeni savjeti baš i ne izgledaju kao takvi. Voljela bih čuti Vaša mišljenja