Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: Propolis

Shiny avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno Propolis

...mogu li ga dati Janu (napunio je godinu dana) kao preventivu prehladama ili kad već ima začepljen nosić?
    Mislim na propolis kapi u čaj ili vodu?
    Muči me to što on još nije probao med...Ili da kupim Propolbaby sirup!
    Činjenica je da sam luda od brige jer je krenuo u jaslice a ja strepim da se ne razboli jer još nisam ozbiljno počela raditi! Stalno ga pipkam, proučavam...k'o luda baba, strašno!
    Kakva je situacija s citrosept kapima?
    Kupila sam i zelenu magmu ali ne znam kako da mu ju dam. Probala sam u čaju ali ne ide. Mogu li z.magmu pomiješati s jogurtom?
    Eto mene, sto pitanja...
    Strah me da ga ne bi šopala bezveze nekim stvarima jer mi je dovoljno već što mora piti sirup za željezo...
    Eto..zbunjola sam
    pomagajte!

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Ja sam dala i imala je uzas reakciju, pocela je oticati pa smo zavrsili na hitnoj. Rekli su mi ni slucajno.
    S Propolbaby sirupom nije imala nikakvih problema.
    Poslije sam se raspitala kod pcelara i rekli su mi da nije svaki propolis dobar, ovisi gdje ga i kako pripremaju, neki stave vise alkohola, i ovisi o tome odakle je. Naime pcele i u gradu skupljaju propolis aon moze sadrzavati i komponente asfalta, tako da nije svaki propolis ljekovit.To su info koje sam dobila.
    IMas u apotekama i sprej poput sterimara na bazi propolisa pa nije za malu djecu

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

postoji propolis za bebe bez alkohola-pitati pedijatricu i u apoteci.mi smo jos manji koristili taj za bebe bez posljedica-napominjem uz savijet pedijatra i tete u ljekarni

Mayaa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Shiny, evo prilike da ti uzvratim onu neku uslugu :D

imam tatu pčelara, ima i propolis. pošaljem ti ako trebaš bočicu, mogu ga eventualno i pitat smije li se davat djeci.
    naravno, nećemo mu vjerovat baš na riječ, ti isto provjeri s pedijatrom kakva je situacija s tim

anima avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Mi pijemo propolbaybi sirup od 1. ročkasa i ne bih ti znala reći da li je dobar budući da je moja curica non stop bubana. Ode dva dana u jaslice i gotova ja. Da napomenem da do 1. ročkasa nismo znali šta je prehlada

Nije neka utjeha ali što da ti kažem Svejedno, mi i dalje pijemo

Shiny avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Mayaa, baš ti hvala...ajd pitaj!
    Hm..sad kad si rekla da ti je tata pčelar mogla bi i neki med užicati, hehehe...
    Dogovorit ćemo se, nije hića!

Mayaa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

ajde pa mi napiši adresu na pp.
    to za djecu ću ga ionako pitat jer će još malo zanimat i mene.
    ali, kažem, ne bi ga baš držala za riječ jer on će sigurno reć da može. on i žena su malo prenabrijani na prirodno, ekološki i bla bla
    pa će reć da propolis smije a paštetu ni slučajno
    još i sad mi u grlu zapinje peludni prah u čokolinu

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •