-
Propolis
...mogu li ga dati Janu (napunio je godinu dana) kao preventivu prehladama ili kad već ima začepljen nosić?
Mislim na propolis kapi u čaj ili vodu?
Muči me to što on još nije probao med...Ili da kupim Propolbaby sirup!
Činjenica je da sam luda od brige jer je krenuo u jaslice a ja strepim da se ne razboli jer još nisam ozbiljno počela raditi! Stalno ga pipkam, proučavam...k'o luda baba, strašno!
Kakva je situacija s citrosept kapima?
Kupila sam i zelenu magmu ali ne znam kako da mu ju dam. Probala sam u čaju ali ne ide. Mogu li z.magmu pomiješati s jogurtom?
Eto mene, sto pitanja...
Strah me da ga ne bi šopala bezveze nekim stvarima jer mi je dovoljno već što mora piti sirup za željezo...
Eto..zbunjola sam
pomagajte!
-
Ja sam dala i imala je uzas reakciju, pocela je oticati pa smo zavrsili na hitnoj. Rekli su mi ni slucajno.
S Propolbaby sirupom nije imala nikakvih problema.
Poslije sam se raspitala kod pcelara i rekli su mi da nije svaki propolis dobar, ovisi gdje ga i kako pripremaju, neki stave vise alkohola, i ovisi o tome odakle je. Naime pcele i u gradu skupljaju propolis aon moze sadrzavati i komponente asfalta, tako da nije svaki propolis ljekovit.To su info koje sam dobila.
IMas u apotekama i sprej poput sterimara na bazi propolisa pa nije za malu djecu
-
postoji propolis za bebe bez alkohola-pitati pedijatricu i u apoteci.mi smo jos manji koristili taj za bebe bez posljedica-napominjem uz savijet pedijatra i tete u ljekarni
-
Shiny, evo prilike da ti uzvratim onu neku uslugu :D
imam tatu pčelara, ima i propolis. pošaljem ti ako trebaš bočicu, mogu ga eventualno i pitat smije li se davat djeci.
naravno, nećemo mu vjerovat baš na riječ, ti isto provjeri s pedijatrom kakva je situacija s tim
-
-
Mayaa, baš ti hvala...ajd pitaj!
Hm..sad kad si rekla da ti je tata pčelar mogla bi i neki med užicati, hehehe...
Dogovorit ćemo se, nije hića!
-
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma