povračanje
Thread: povračanje
-
mama_i_vjeko said:
28.11.2006 18:41
povračanje
Evo V. već dva dana povrača ali ne stalno.Počelo je u ned. navečer kada smo bili kod bake i dede.Kao i uvijek V. je odmah navalio na salamu, paradajz,krastavce...( doma nije htio ručati), nakon toga naravno po slatkišima i na kraju je popio mlijeko pa sam mislila - svašta je natrpao u sebe pa nije ni čudo. Pred jutro je tražip piti pa sam mu dala vode i ubrzo je i to povratio, nakon nekog vremena je popio čaj koji je isto povratio i onda cijeli dan nije ništa jeo osim malo dvopeka i štapića.Mislila sam o.k. prošlo je, ali onda je danas ujutro opet povratio kakao, kasnije je nešto malo jeo i popio čaj a sada je opet povratio kruh i namaz i to čim je pojeo zadnji zalogaj. Sada je dobro.Inače nema temperaturu, igra se, dobre je volje, normalno piški, kakao je 1x i danas i jučer...Dali da idemo doktoru?Osim tih povremenih epizoda povračanja ne čini mi se bolestan a onda opet šta mu je?Dali je netko imao slično iskustvo sa klincima?!
-
said:
29.11.2006 07:09
mozda kakva viroza. obavezno za sad izbaci sve mlijecno, i namaze i jogurte i kakao, jer to nadrazuje zeludac...
daj mu piti na zlicicu, da ne popije puno odjednom, nego malo na malo...
probaj sa onim djecjim cajem(bebe caj) sto ima u sebi koromaca, on smiruje zeludac..
od hrane, slani stapici, dvopek malo juhice, bistre...
ako se jos sta sjetim napisem ti
-
ana.m said:
29.11.2006 07:20
Tako je Janko prije nekih mjesec dana, povratio je po noći ono što je jeo taj dan. Pa je ujutro dva puta povratio vodu jer nije imao kaj drugo, pa je cijeli dan jeo štapiće i čaj, navečer je pojeo malo čokolina (on je navaljivao, mada sam predpostavila da to nije ok), i nakon 5 minuta ga povratio. Prvi dan je imao tepmeraturu 37.9, i onda je bio dva dana na "dijeti" i prošlo.