ivarovamama
Administrator foruma
Postano: sub 18 10, 2003 18:41 Naslov: "Jato" u ob. vrtuljku

--------------------------------------------------------------------------------

sutra, u nedjelju, 19.10. u neznamkolikosati. tema - neplodnost

Molim nekoga da se javi za snimanje

jadro
Postano: sub 18 10, 2003 20:35 Naslov:

--------------------------------------------------------------------------------

Proslu nedjelju su rekli u isto vrijeme. znaci u 15.30h. U programu pise u 15.40h na 1. HTV.
Ako se radi o snimanju na video, ja se javljam jedino sto sam ja u Ri, pa ne znam koliko to pomaze. :umm:

Mukica
Postano: sub 18 10, 2003 20:40 Naslov:

e da
sad kad si to spomenula

sjetila sam se da sam vidjela i obavijest u novom broju DMM (dijete moje malo)

egemama
Postano: sub 18 10, 2003 21:17 Naslov:

snimam!

emily
Postano: ned 19 10, 2003 15:13 Naslov:

upravo sam odgledala, bilo je zanimljivo, Branka je bila super

[Edited on 19.10.2003 by ivarovamama]

Sanda
Postano: ned 19 10, 2003 15:57 Naslov:

Branku ne znam, ali na tv-u je izgledala taako samouvjereno i stalozeno, mrak I cijela emisija -

egemama
Postano: ned 19 10, 2003 15:59 Naslov:

branka je upravo takva. divna je

snimljeno!

Sorciere
Postano: ned 19 10, 2003 16:00 Naslov:

i ja vidjela. super je bilo. nisam gledala pažljivo cijelu emisiju, ali čim su spomenuli rode - bila sam sva oko i uho .

Natasa30
Postano: ned 19 10, 2003 16:15 Naslov:

I ja sam gledala i dobra emisija

Ali Sanda ti si onda ta Sanda sto je bila sa svojom pricom ili ne:embaressed:

ivarovamama
Administrator foruma
Postano: ned 19 10, 2003 16:20 Naslov:

ne

Natasa30
Postano: ned 19 10, 2003 16:22 Naslov:

Koja podudarnost onda jer i ova mama bi Sanda sa curicom Nika

Sanda
Postano: ned 19 10, 2003 20:58 Naslov:

I ja sam se malo zabezeknula - nema bas puno Sandi plus jos da im je kcer Nika Ali mi smo ipak laksa prica uz sto medicinskih problema (PCOS, dvoroga maternica), Nika je neplanski zaceta iz jednog jedinog nezasticenog :embaressed: odnosa
Je da sam poslije imala sto problema za odrzati trudnocu i da se rodila prerano - al danas smo veliki i zdravi!
Mozda smo zato i nazvale kceri Nika! (Atena Nika - bozica pobjede, sjecate se krilatog kipa iz udzbenika povijesti umjetnosti?)

Djulijana
Postano: ned 19 10, 2003 21:17 Naslov:

Branka, bila si odlična. Kako li tek rasturaš kada te nije frka

[Edited on 19.10.2003 by ivarovamama]