Eh, moja pećnica je sad 4-5 godina stara, ali nikako nisam baš zadovoljna kako se u njoj peku kolači, ne samo beze kore nego i najobičniji biskvit. Isto ima ventilator i različite opcije. Kod mene pomaže da pečem prvo na donjem grijaču. Ako ti je gornja kora potamnila, to bi moglo upaliti i kod tebe. Za beze kore - pećnicu bi trebalo ugrijati malo jače (kao za biskvit - kod mene je to 175oC) pa odmah smanjiti na temperaturu na kojoj će se sušiti i ostaviti samo na donjem grijaču trećinu vremena, pa još na oba grijača dvije trećine vremena. Eto, to je trik za moju pećnicu (Gorenje), aliiii nikad nisam uspjela dobiti savršenstvo kao sa starom Končarevom, uffff... Dugo mi je trebalo da otkrijem kako doskočiti, ali ne mogu reći da sam zadovoljna. Ne bih rekla da si fulala. Ako ti peče tako nejednoliko, možda su tri sloja previše. Štajaznam, ja bih probala napraviti samo dvije kore, ali na velikom plehu, pa prepoloviti.