Pokazuje rezultate 1 do 50 od 79

Tema: Protokol s kontracepcijom

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Danas sam popila zadnju tableticu Logesta i mogu reci da se ta kontracepcija i kod mene pokazala kao dobar izbor. Nikakve nuspojave i bez spottinga kojeg sam se najvise bojala. Jedino sto mogu izdvojiti kao nesto neocekivano je povisena temperatura koju sam imala cijelo vrijeme uzimanja kontracepcije.

ivica_k avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Aurora* prvotno napisa Vidi poruku
    Danas sam popila zadnju tableticu Logesta i mogu reci da se ta kontracepcija i kod mene pokazala kao dobar izbor. Nikakve nuspojave i bez spottinga kojeg sam se najvise bojala. Jedino sto mogu izdvojiti kao nesto neocekivano je povisena temperatura koju sam imala cijelo vrijeme uzimanja kontracepcije.
    potpisujem od A do Ž

mare157 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Ja sam na Logestu za sad samo 10 dana, isto nikakav spoting, ali prva 3 dana sam imala glavobolju non stop,mislila sam da ću poluditi. I primječujem utjecaj na libido, libido NEMAM. Ne da je smanjena želja za keksom, nego je uopće nemam, nula bodova, nešto nevjerovatno. ( i grozno kako kaže mm!)

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj mare157 prvotno napisa Vidi poruku
    primječujem utjecaj na libido, libido NEMAM. Ne da je smanjena želja za keksom, nego je uopće nemam, nula bodova.
    Meni je ovo bilo na Yasmineu frapantno, doslovno, kao da je neko izoperirao neki centar za libido u mozgu i odsjekao ga van, ne smanjio, nego uklonio i bilo koje sjećanje na to. Odmah sam promislila da to mora da je ipak ne većinska nuspojava jer ko bi onda i bio na antibebi, s obzirom na njihovu primarnu namjenu.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 02.09.2010. at 13:59

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •