Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 79 od 79

Tema: Protokol s kontracepcijom

mare157 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Ja sam na Logestu za sad samo 10 dana, isto nikakav spoting, ali prva 3 dana sam imala glavobolju non stop,mislila sam da ću poluditi. I primječujem utjecaj na libido, libido NEMAM. Ne da je smanjena želja za keksom, nego je uopće nemam, nula bodova, nešto nevjerovatno. ( i grozno kako kaže mm!)

Denny avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Ja to nemam ni inače, tako da nisam ni primjetila razliku!

mare157 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Mene pred postupak ulovi želja jer znam da ćemo ako uspijemo 3 mjeseca biti kao brat i sestra, tako da ima akcije prije, ali sad.... Apsolutna nezainteresiranost!

BlaBla123 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Meni je danas 23dc i jos 4 dana trebam piti Logest pa pauza pa ponovo logest. pojavio se spoting. da saljem mail sestri Jasni?

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj mare157 prvotno napisa Vidi poruku
    primječujem utjecaj na libido, libido NEMAM. Ne da je smanjena želja za keksom, nego je uopće nemam, nula bodova.
    Meni je ovo bilo na Yasmineu frapantno, doslovno, kao da je neko izoperirao neki centar za libido u mozgu i odsjekao ga van, ne smanjio, nego uklonio i bilo koje sjećanje na to. Odmah sam promislila da to mora da je ipak ne većinska nuspojava jer ko bi onda i bio na antibebi, s obzirom na njihovu primarnu namjenu.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 02.09.2010. at 13:59

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj BlaBla123 prvotno napisa Vidi poruku
    Meni je danas 23dc i jos 4 dana trebam piti Logest pa pauza pa ponovo logest. pojavio se spoting. da saljem mail sestri Jasni?
    U protokolu pise da u slucaju spottinga (slabo krvarenje, taman iscjedak) treba samo nastaviti s kontracepcijom, dok u slucaju obilnijeg krvarenja treba uzeti dvije kontracepcijske tablete. Prema tome, ako ti se cini da je spotting malo obilniji uzmi dvije tabletice Logesta. Mislim da se zbog toga ne treba javljati sestri Jasni.

mare157 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Imala sam pauzu s Logestom od 5 dana. M došla tek 4. dan i trajala 2 dana! Prvi dan se ne može ni nazvati prvim tako da ispada da sam imala m jedan dan!! Nadam se da to ne utječe na uspjeh postupka...

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Cure ja trebam piti 37 dana kontarcepciju a još mi je ostalo 9 dana do zadnje međutim počeo je spoting i to obilan(prošle godine je isto bio ali sad je jači)sinoć sam uzela 2 tbl ali baš i nema nekog efekta jedino šta je jutros bilo manje a opet kasnije jače pa majne itd....brine me da li će to utjecati na postupak.....BAŠ SAM ZABRINUTA,da i danas je 1 decapeptyl ima li on kakvog utjecaja na smanjenje krvarenja

mare157 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Joj ici ja ti nemam baš iskustva nikakvog s tim, meni je ovo 1.ovakav protokol, do sad samo na klomifenu 2.puta... Javiti će ti se cure sa više iskustva sigurno. Možda da pošalješ upit u Mb iako znam da je pitanje da li će ti odgovoriti.
    A i ako si uzela tek sinoć 2tab. možda da prićekaš do većeras pa da vidiš da li će se smanjiti spoting.ne znam...
    Voljela bi ti pomoći,

mimi81 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Cure ako znate, da mi kažete u vezi kontracepcije prije protokola, kad se nakon nje ide u kratki protokol jel se čeka krvarenje ili se kreće sa stimulacijom prije tj. kad se popije zadnja tableta?

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Nakon što popiješ zadnju tabletu, čekaš m. i normalno 3 dc krećeš s stimulacijom, tako je bar bilo kod mene. pila sam jasmin, 3 dan nakon zadnje dobila m...

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Ja sam bila u postupku u Austriji. Pila sam mjesec dana Yasmin (btw glava me rasturala svih 21 dan koliko sm pila te tablete), nakon toga sam čekala m i drugi dan menstruacije sam počela s gonalima.

sejla avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Pozdrav cure, evo i mene se tiče ova tema, budući da sam stalno na kontracepciji (od 14.g), kako bih imala redovita krvarenja. Pijem Trisequens i hormoni su mi pod kontrolom. Trenutno čekam iz Praga upute o protokolu, termin se planira negdje u 6 mj. (radi se o donaciji js).
    Sretno svima

geceta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

i mene se tice. Ja sam na yasminu. Povremena slabost, kratkoca daha, povremena glavobolja, ubrzano srce, i tlak mi se cak dignuo malo, libido 0 bodova.

sejla avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

A ja brojim dane da se skinem s kontracepcije, napokon Čekam prvi dan ciklusa, pa krećem s Estrofemom (2*2 tabl.). Nadam se da ću dobro reagirati.

geceta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Ja sam trebala si sama tempirati ali mislim da necu popiti vise od 1 kutije koliko mi ovo smeta.
    drzim fige!!mene su od estrofema (.)(.) boljele za poludit!!nadam se da ce tebi sve bit ok

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Cure, ja bi trbala pocet piti kontracepcijske tablete Yasemin ovaj mjesec , a postupak planiramo za rujan e sad kad citam ove vase nuspojave od tableta malo me strah.

geceta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Kako to da ih vec sad trebas poceti piti? No dobro,da,to ovisi i o klinici.prvi postupak?a gle,netko nema nikakve nuspojave,netko dobije nuspojave na nest drugo.isto je i sa stimulacijama,svatko od postupka do postupka reagira drugacije

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Posto iza sebe imam 7 ivf postupaka.5 u vv, jedan na Firulama i ovaj zadnji u Cita.A sad ovaj zadnji sam imala prosli mjesec vanmatericnu trudnocu sa vitalnim plodom, i urednom dinamikom rasta bete HCG-a i odstranjen mi je desni jajovod.I danas sam bila na kontroli i radi dogovora sta dalje i oba jajnika uredna cak mi je ovulacija bila na desnom jajniku.A ja imam 37 god, i slabo reagiram imali smo 5 stanica opoldile se 2 i doktorica kaze da se ne trosu jajne stanice da pocnem sa kontracepcijom . U 8 mjesecu moram napraviti hormone ,papa,briseve i AMH i taj mjesec prije ne piti kontracepciju .Sad me toga strah jer pocinjem radit bicu luda i nervozna jos vise nego sto jesam.

geceta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Ma neces...samo nemoj vec sad strahovati.jedino sto mene osobno yasmin zatupljuje i oslabljuje pa ako ti je zbog posla...no opet,ne mozes znati kako ce na tebe djelovati dok ne krenes,mozda ti bas dadne energije.a i kako sama kazes,"moras" na kontracepciju,smirit jajnike i sve lijepo pripremiti za bebicu.drzi se ,bit ce sve 5!

mimi81 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Ja sam pila Lindinette 20 zato da ne bi bilo cisti u postupku a ipak ih je bilo... Lindinette 20 se dobro podnose pa probaj razgovarati s dr.o tome

sejla avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj geceta prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam trebala si sama tempirati ali mislim da necu popiti vise od 1 kutije koliko mi ovo smeta.
    drzim fige!!mene su od estrofema (.)(.) boljele za poludit!!nadam se da ce tebi sve bit ok
    Hvala draga! I ja navijam za tebe, da ovaj postupak bude uspješan Izdrži nekako, nadam se da će ti proći nuspojave...

sejla avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj Majja prvotno napisa Vidi poruku
    Cure, ja bi trbala pocet piti kontracepcijske tablete Yasemin ovaj mjesec , a postupak planiramo za rujan e sad kad citam ove vase nuspojave od tableta malo me strah.
    Evo da ti se javim kao maratonka u kontracepcijskim, jer sam na njima zbog svoje dijagnoze stalno...Nemoj brinuti, propisane su s razlogom i bit će dobro! Kao što je već rečeno, svaka od nas je drugačija, netko podnosi bolje, neko malo lošije, ali tih par mjeseci će ti brzo proći, i bit ćeš spremna za svoju bebicu

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Danas mi je poceo spoting 31 dan nakon vanmatericne ,e sad posto moram piti Yasemin zanima me da li da počnem odmah veceras sa prvom tabletom ili se čeka pravo krvarenje kao prvi dan ciklusa

strategija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Mislim da trebaš pričekati pravo krvarenje.

Brunaa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Cure pitance jedno, možda glupo ali ipak je pitanje,

danas sam popila zadnji Logest, a u ponedjeljak (7.5.) mi je prvi UZV u MB. U protokolu mi piše "Nakon prekida uzimanja tableta dobiti ćete krvarenje - menstruaciju."
    Moje pitanje je što ako ne dobijem do ponedjeljka, svejedno idem na zakazani UZV?

Prvi put sam u postupku, a kad čitam ovu temu vidim da neke cure dobivaju i 5 dana nakon zadnje tablete...a uz to kači me vikend pa neću biti u mogućnosti kontaktirati MB...

sejla avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj geceta prvotno napisa Vidi poruku
    Draga geceta imala si pravo! Bolne su ali samo na dodir, tako da ništa strašno u biti...i povećale su se. Inače mi je super, a sutra idem na uzv da se vidi kakvo je stanje s endometrijem, nadam se da je ok

Sretno s pripremama za postupak!!!!

geceta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Joooj,meni su tak bile teske,sva sreca pa sam se zmislila da imam onaj sportski top
    Iii?kakvo je stanje?drzim fige!!!

sejla avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Hvala ti draga, evo endometrij je 7.5 mm. S time da sam sad na slabijoj dozi (2x1), sa sljedećim ciklusom povećavam na 3x1, tako da vjerujem da će onda biti još i bolje! Onda sredinom 6.mj via Prag

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •