Svizac!!! :D![]()
Svizac!!! :D![]()
cure, i dalje pratite ovaj topic, uvijek će biti potrebno nešto reći i pokušati zainteresirati (ako ne i podučiti) javnost.
treba reći zašto su "kikići i smokići" štetni...
zašto monte nije najbolja dohrana za devetomjesečnu bebu...
svizac,![]()
Dakle:
Frida, Anita, Zvrk, Luna, oka, Deaedi, Barbi, Tiwi, Adrijana66... i ostale koje se niste očitovale.
Danas mora ići najava za sljedeću temu pa molim dvije dobrovoljke (za i protiv nečega) da se oglase i daju temu: oćete marama - kolica, dohrana prije - poslije 6 mjeseci...
Što vam padne na pamet?
Može i platnene i jednokratne pelene.
Ajde, treba mi što prije za Mama i beba časopis.
![]()
ne prijavljujem se 8) , samo dajem ideju.
zajedničko spavanje.
Kolica/marama..
pelene
Mogu ja...
pisem bez ruke...![]()
znam da možeš u afirmacijsku ekipu, trebam nekoga i iz negacijeske!
ajmo, tko nije koristio maramu?
tko se voli raširiti dok spava?
kome su jednostavnije jednokratne pelene?
i mi se prijavljujemo...
štogod - sling, dojenje, zajedničko spavanje, kontrola kvalitete hrane, dodataka hrani...
sad tek vidim post - mi ne spavamo zajedno... F je u svom krevetiću...apricot prvotno napisa
koristimo i kolica i sling (nakon 15' u kolicima završimo u sling), a kombiniramo jednokratne s platnenim pelenama
ne, ja sam za platnene, samo u nedostatku dovoljne količine trpimo jednokratnems. ivy prvotno napisa
a kolica mogu i za i protiv...![]()
magriz, stavljam te za kolica.
anita, ideš u maramu.
jel mogu javiti urednici?
molim vas da mi na mail iz profila pošaljete kontakte.
šaljem podatke...apricot prvotno napisa
anita, nemoj me pojesti![]()
ne brini, nećete se vi nigdje sresti.
svaka ima svoju pričicu i sličicu, neka vam kažu bucka i anjica.
cure, super ste!
To je bas za casopis? Ok. Kada, sto, kako, gdje, tko sve, kome se javiti, bla,bla... Moje podatke vec imas... ali poslat cu ponovno za svaki slucaj.
Magriz, ja ne grizem!
ne da nisam upoznala bucku s dudom nego nisam upoznala ni urednicu, sve smo rješavale putem maila
I pricu i slike i sve? :shock: Ne moram nigdje ici?!! :Danjica prvotno napisa
Mislim, ne, ne, ali stvarno.. nisam lijena i asocijalna. 8)
ali, je Liam veeeliiikiiiAnita-AZ prvotno napisa
ma sve ide mailom: sjediš doma i... osvaneš na trećoj stranici novoga časopisa![]()
pišem pismo urednici.
Mrak! That's my kind of bussiness. 8)apricot prvotno napisa
već primam prijave za sljedeći broj![]()
Sad nisam skontala za koju temu primaš prijave, ali općenito gledano, ja sam ti na raspolaganju, sve kaj se već spominjalo (više-manje ono što je Luna spomenula).
S obzirom na to koliko je ovo jednostavno, ja mogu redovito mijenjat boju kose i uvijek biti na "freak" strani...![]()
evo- ja se volim rasiriti ko epidemija po krevetu i ne volim kad mi se djeca pridruze na spavanju.
jedino se bojim da ne bi bila nesto uvjerljiva jer mladje dijete- spava s nama![]()
Ajme meni, ubola si me u sva triapricot prvotno napisa
![]()
Ali nikad ne bi to isticala kao bolja rjesenja jer to ne mislim, ovo samo meni vise odgovara...
ines, možeš li govoriti zašto si radije za kolica, a protiv marame?Ines prvotno napisa
summer, ti nikome ni nećeš nametati svoje mišljenje niti iznositi generalni stav!summer prvotno napisa
traži se TVOJ primjer i TVOJI razlozi zašto si koristila jedno, a ne drugo.
Hioćeš ići kao predstavnica kolica?
magriz ipak koristi sling, pa nije baš najbolji odabir![]()
hitno javi mail, urednica mi je na liniji.
nemrem-jer sam imala maramu.
istina- tek kad je R. imala oko 6 mjeseci, al sam ju svejedno imala (i spremila u ormar curama za miraz)
ok, sad idu Anita (marama) i summer (kolica)...
što vam je sljedeće na pameti?
ines, hoćeš protiv zajedničkog spavanja.
tko bi "za" (ali samo ako ines pristane)![]()
Evo, javljam se za necijepljenje/odgodu...Hmmm...I to može Anita.![]()
Hm...Vrtić-jaslice/protiv vrtića-jaslica? Jel treba tako nešto (ne bih dala dijete ispod 3-4 godine u vrtić čak ni da idem raditi i imam razloge za to).
Autosjedalice? Let them cry vs. no cry sleep? Hodalice?Ja bih sve neke nabrijane teme da mogu iznositi ekstremna mišljenja.
![]()
svi bismo, draga moja...Luna Rocco prvotno napisa
Ali, teško je naći nekoga tko bi javno rekao da će pustiti dijete da plače, da stavlja dijete u hodalicu, da ne koristi sjedalicu...
Ako ti uspiješ u pronalaženju... eto nam jako zanimljivog časopisa![]()
Ma da? Pa samo treba pitati nekog izvan ovog foruma. Baš sam jučer u Tintiliniću pitala ženu kako im ide prodaja hodalica...Veli, odlično.apricot prvotno napisa
![]()
Mogu ja biti i za - npr. koristimo jednokratne. Ali nemam neko super mišljenje o tome.
Ne mogu ja okolo ganjati ljude 8)
Meni najlakše ovdje baciti udicu i pjevušiti: fatajte se ribice, velike i male (to je iz neke dječje priče koju mi je mama daaaavno pričala)![]()
Ma nisam ni mislila da ti ideš okolo i vrbuješ ljubitelje hodaliceapricot prvotno napisa
![]()
![]()
Ništa, sljedeći put ću zaskočiti nekoga u Tintilinću.
Ako je to tako jedostavno,putem maila,mogla bi i ja.
Imajte me u vidu.
Inace sam za zajednicko spavanje,za maramu,za jednokratne....
zajedničko spavanje,dojenje poslje carskog,kemo,bez dude
Mi se nismo javljale jer imamo vodene kozicei za sada ne možemo nikud ići!
A ako možemo što odraditi preko mail-a tu smo, mislim da je to nešto sa slikicama? Evo onda se prijavljujemo za sljedeće brojeve!
Inače smo bezdudašice, maramašice, zajedno-spvačice, jedino nismo eko pelenašice i nismo bespelenašice :/ .
ja se prijavljujem 8)ms. ivy prvotno napisa
Evo nas bez dude, spavamo zajedno, koristimo jednokratne pelene jer je mama lijena, a planet spašava na mnoge druge načine (radi ravnoteže)
Vazna tema je i neka mama koja doji i neka koja ne doji (jer nije ni zeljela dojiti).
a može i tata na porodiljskom a mama na poslu...
osim što sipate teme, pronađite i sudionike![]()
Dakle, ja se javljam za: platnene pelene, nošenje u marami, zajedničko spavanje, dojenje....
pa ako me trebate tu sam![]()
Dakle, ja se javljam za: platnene pelene, nošenje u marami, zajedničko spavanje, dojenje....
niti mi ne koristimo dudu
pa ako me trebate tu sam![]()
Evo, za necijepljenje nas čak i na ovom forumu ima malo, pa ako zatreba...Cijepiše ćeš naći bez frke.
apri, pa ideju je iznijela mama koja radi, a tata je na porodiljnom.Osim nje, za tu temu može i Linda.