Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: Crvene tockice -help

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno Crvene tockice -help

Jutros sam skuzila da Sankar ceska nogice blizu pelena, ali nisam skuzila da se radi o tockicama, mislila sam da mu je smetala pelena (jer je ujedno bio i pokakan). Imao je i jednu tockicu na licu, ali nisam bila sigurna da li da to povezem. Sad ima par tockica na licu i trbuhu i hrpu na nogicama, s tim da se gadno ceska i ima crvena podrucja oko tockica od ceskanja. Pedijatar radi sutra popodne (nacrtat cemo se prvi), zanima me jesu li to vodene kozice? Ako jesu, sto da (ne) radim?
    U cetvrtak smo bili na cijepljenu infanrixom (zausnjaci, tetanus, difterija), pa se pitam je li to mozda nekakva reakcija na cjepivo?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

E, da i cudno spava zadnjih par dana- po par sati skace u kreveticu navecer, mrtav je umoran, ali nece zaspati. Ne znam je li to slucajnost ili je povezano s ovim?

Fidji avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Vodene kozice su na sredini točkice lagano ispupčene, kod nekih se vidi i mjehurić s prozirnom tekućinom.

Ako je to, trudi se da se ne češe, ne moraš raditi niš.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Pedijatrica veli da je urtikarija od hrane. No meni je palo napamet da je cijepljen u cetvrtak i da je moguce da je to reakcija na cjepivo (Infanrix). Gledala sam izvjestaj o nuspojava cjepiva za 2005, i za Infanrix nije navedena urtikarija, ali za druga cjepiva jest. Zna li netko nesto vise o ovome?[/url]

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •