Stranica 3 od 3 PrviPrvi 123
Pokazuje rezultate 101 do 121 od 121

Tema: Bebe koje se stalno bude noću

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

da, vjerujem da se sve mi tako tješimo, niti meni ne smeta uljuljati ga da zaspi, to mi je nekako lijep svršetak dana, ali kad bi onda bar spavao toliko da se ujutro na posao ne dižem ko da me netko istukao. Dok sam ila na porodiljskom još sam to nekako izdržavala, iako niti raditi cijelii dan po kući s malom bebom nije lako, ali otkako sam počela raditi......ima dana kad se bojim da se ne razbolim od nespavanja (ne doslovno, ali svakako nije dobro za imunitet), a mojem djetetu zadnje što treba je bolesna mama koja se neće moći brinuti za njega

melanija avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Nikola je isto beba kontrolor pa svakih sat vremena prekontrolira jesam ja još tu tako da baci dudu u snu (nerjetko mi u glavu doleti) a onda traži da mu je dam.
    Ja kao luđak u mraku tražim dudu,ne palim svjetlo da ga ne razbudim i kad ja napokon nađem on samo nastavi spavati. Taman se vratim nazad u krevet i kad dođem do trena da bi mogla zaspati sve ponovo.
    Kupila sam 5 duda da smanjim traženje noću a do jutra sve budu na podu.
    Stvarno ne znam zašto je to tako ali je iscrpljujuće kad se ponavlja po 15 dana.Onda kad sam na rubu, jednu večer ospava u komadu . :?
    Problem je što naviknuta na takav tempo,sama prekidam san i budim se iako me on jednu večer pusti da se oporavim a sada još strašnije,skužila sam da više uopće ne spavam,samo držim oči zatvorene i svaku noć vidim kad se izmjenjuju sati a kako se bliži 7 ujutro sve sam očajnija.
    I nevjerovatno,ne spava mi se ni danju ni noću.
    Počinjem sumnjati da je ugađanje djetetu do granica izdržljivosti baš pametno. :/

MGrubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

prebaci ga u svoj krevet jer on očito mora znati da si ti tu da zna da je siguran

melanija avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Probala sam i to pa još gore.
    Ne samo da se budi nego spava i poprijeko tako da mi njegove noge budu na glavi.
    Onda se pomaknem na drugu stranu pa on stavi glavu na moju,pa mu tvrdo pa se okreće.......
    Inače i u koljevci spava po širini koljevke pa razmišljam da bi možda trebalo cijelu sobu preokrenuti u tom smjeru.
    To bi onda bio istok-zapad a ne sjećam se kako je preporuka da budu okrenuti kreveti i dali je to uopće važno.
    Ma razmišljam o svemu a i što bi drugo radila kad već ne spavam.

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Jooooj, ja sam P. isto probala staviti s nama u krevet, i jedno je vrijeme i htio, ali isto je bilo još gore, kad je skužio da još više toga može dobiti (npr. flašu u istoj sekundi ), onda nije prestajao, s vremenom više nije ni htio biti s nama u krevetu, sve mrcka, mrcka, ja ga stavim s nama, a ono plač u stilu - što me premještaš, što mi smetaš, tako da to NE PALI.
    A da ne pričam da sam pomišljala o položaju kinderbeta (na što će sve očajne mame pomišljati ), pa seljakala, pa svuda isto, onda si mislim kako sam naivna, na moru je spavao sa mnom, okrenut na suprotnu stranu, pa je opet čitavu noć nešto.....ma nema to sve nikakve veze, tko zna što sve ima.
    Znam da kad je bolestan ili rastu zubi ili nešto, onda je to normalno, ali dvadeset mjeseci u komadu NEŠTO?????, pa to me već izluđuje, vi ste bar imali koju noć prespavanu, MI NISMO IMALI NIJEDNU

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

melanija, a da se slučajno naši klinci ne poznaju????? , jako mi se to nešto čini poznato, pogotovo ono poprijeko, pa noge na glavu ,....užas

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

nemojte me krivo shvatiti moje se dijete ne plače, on zakenjka i podvuče se pod sisu ja mu dam sisu, posisa i zaspi.... on je totalno scooliran i miran, veseljak i nikada ne plače inače... samo kaj se hoće sad posebno (jer radim pa me nema cijele dane) mimati po noći.... inače, moj muž je Cavtačanin, samo pjeva i sve je "kako ćemo lako ćemo" nikaj ga ne baci iz takta... a tak i moj Orsat... smije se kad se probudi, smije se kad ide spavati, smije se kad jede uglavnom stalno ima smješak na ustima... i ima strpljenja za sve... OSIM AKO MU KAD KRENE U POTRAGU ZA SISOM NE DAM ODMAH SISU!!! hehehe

melanija avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Aha, zato ime Orsat i mislila sam ,pozdrav mužu iz mog kraja Sajkomum a ti Stijena zbilja imaš dobar nick kad imaš i ti ovakvoga majstora spavanja.
    Čini mi se da ću i ja morati promijeniti nick u nešto žešće da preživim.
    Znači ima nas još noćnih akrobata.
    Ne znam jel to možda nasljedno. I M.M. se vrti beskonačno dok spava,već mi je dodjalo ujutro tražiti njegovu posteljinu pa sam kupila onu na gumu koja se navuče na madrac.
    Sad opet znam koja je njegova strana jer je sva u mucicama a uskoro će i rupe od noćnog vrćenja.
    S lijeve strane vrti dijete a s desne muž pa ti zaspi...

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Doduše, nick mi nije zbog stjenovitih živaca, nego samo prijevod imena, ali ni ova opaska nije loša, moglo bi se to i tako protumačiti....kad malo bolje razmislim...
    a melanija ja na tvom mjestu ne bih bila u sredini između njih dvojice, ja ih obično, dok je još P. htio biti s nama (sad je druga faza, ili već treća), zguram obojicu na MMovu stranu kreveta, pa se vi tamo gurajte do mile volje....

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

hehe stijena onda sam stijena i ja.... moj nick definitivno kazuje u kojem su stanju moji zivci, hahahahaaaa... ma zezam za moj oića imam živaca i živaca....

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj melanija prvotno napisa
    Aha, zato ime Orsat i mislila sam ,pozdrav mužu iz mog kraja Sajkomum a ti Stijena zbilja imaš dobar nick kad imaš i ti ovakvoga majstora spavanja.
    Čini mi se da ću i ja morati promijeniti nick u nešto žešće da preživim.
    Znači ima nas još noćnih akrobata.
    Ne znam jel to možda nasljedno. I M.M. se vrti beskonačno dok spava,već mi je dodjalo ujutro tražiti njegovu posteljinu pa sam kupila onu na gumu koja se navuče na madrac.
    Sad opet znam koja je njegova strana jer je sva u mucicama a uskoro će i rupe od noćnog vrćenja.
    S lijeve strane vrti dijete a s desne muž pa ti zaspi...

Bogu fala da konačno netko zna za ime Orsat jer svi (ako mene pitaš totalne neznalice, jer i ako nisu od dole, trebali bi znat za Ivu Vojnovića i gospar Orsata njegovoga, kamo su ljudi u školu hodali!?), se čudom čude i jedva dočekaju drugo ime Luko da ga mogu zvat jer je već bio jadan i Osvald i Orlando i Oskar... za popizzzzdittti, da prostiš na izrazu, hihihi....
    a da ne velim da me sestra u bolnici oštro ošinula pogledom kada je mami do mene čija se mala zvala Zora 8zaista prekrasno ime) govorila "tako treba djeci davati hrvatska imena, toliko lijepih imena hrvatskih ima"... kak da je Orsat tunguzijsko, eh i kaj buš sad!!!???

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Sajkomum, tvoj nick nije uopće bezazlen, ako sam dobro shvatila (psyhomum??? :? ), a onda ko što kažeš dobro ocrtava stanje i mojih živaca 8)
    Ima li koja mama iskustva s No cry sleep solutions, po mogućnosti pozitivnih i uspješnih (jer ova druga otprilike znam), i kako to funkcionira - mislim neki naputci ukratko.
    Ono što sam ja probala nije bila dovoljno velika promjena od onoga što mi inače radimo, a nema nekih većih pomaka. To je doduše malo ležernija i dugotrajnija metoda od Svako dijete može....., ali čini mi se da je nama preležerna. Ne znam možda griješim, zato me zanima jer čitam na forumu da ima i pozitivnih iskustava.

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Nasa mala princeza je od 1.1. u svojoj sobi, ali naravno svaku vecer zavrsi u nasem krevetu, te mirno spava kao da pritom nije plakala...

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

heheh moje no cry spavanje, sisica i bračni krevetić sredina.... moj nick ti je po onome Love and marrige, Al je bil sajkodad... u biti moji su živci ok... moj se klinac nakon početnih nekoliko radnih dana naviknul i više ne cendra noću, lepo posisa i dalje spava ko klada a i ja isto!!!.. čini se da ću čekti optimalno vrijeme po njemu za odvikavanje ako prije ne eskaliram...

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

moj ima 23 mj, i imali smo možda par prospavanih noći. kao beba se budio svakih sat i pol do 9. mjeseca
    u zadnje vrijeme je fora:" Maaaaaaaaaama, dođi tu sjedni, tu spavaj mama.............."
    i onda dođem, podragam ga, i on nastavi spavat
    nekad priča u snu, nekad se smije, uglavnom nikad nije mir........

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

ma i to bude jednom prošlo... ja sam čak prošlu subotu bila vani na večeri sa curama.... iako cijele noći sisamo, zaspi u 9 sati i onda sigurno spava do 1 pa sam ulovila malo vremena, bilo mi taman... onda smo se mimali i mujckali dalje od 1... znači mogu koliko toliko sve pa kaj sad... sve bude to jednom jučer... jer očito o spavanju cijele noći o ne sisanju, sisanju možemo unedogled i na kraju mislim koliko mama i beba toliko i rješenja

ideja avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Sad mi je lakše kad vidim kolko vas ima s tim problemima. Najgore od svega kaj mi je mali drugo dijete. Još nikad nije sam zaspao, uvijek na rukama. Svaku noć se probudi, pa ga moram stavit k nama. Ako ga vratim u njegov krevet, probudi se za par minuta i uglavnom stalno spava s nama. S mojom curom nikad nije bilo problema i bila sam si jako važna kak sam ju dobro odgojila: kad sam ju stavila u kinderbet ona je zaspala i tak cijelu noć od kad se rodila, a gle sad ovo, kod malog niš ne pali.

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Orsat stalno spava s nama... navečer se nasisa ispuzne mi iz ruke i po našim jastucima se pomima i zaspi u principu sam od sebe... tijekom noći zakmeči posisa malo i spava dalje.... i tak i treba.... kaj da velim meni to trenutno još nije problem, nadam se da i ne bude... tu mu je mjesto da se mujcka... bude narasel već

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Citiraj MGrubi prvotno napisa
    prebaci ga u svoj krevet jer on očito mora znati da si ti tu da zna da je siguran
    kod mene ni to ne pomaze

budi se bez obzira na to da li je kod nas u krevetu ili u kreveticu,
    a ima 2,5 godine...

Ami

Početno budjenje i mazenje

E drage moje ,
    Vidim da smo svi manje vise u istim problemima.Moj sin ima 1.godinu i 5 dana i otprile prije 7 poceo je stalno da place u snu i da se budu skoro svakih 10 minuta ,blago je reci da sam totalno poludila .Hodam kao zombi.
    Ali sve to ja bih lako prebrodila da znam da ga nista ne boli prije toga se nije budio toliko sam 1-2 na noc da pije caja a ja sam tad mislila da n spava.
    >Kad se probudi place ja ga nosim tepam mu i nista inace imamo 6 zuba i kao da ce mu negdje novi niknuti.
    Ne slazem se s konstatacijom da treba dijete pustiti da palce novija istrazivanja su pokazala da djeca kojoj je pruzeno vise mazenja imaju bolji nivo samopouzdanja, zato drage moje nemojte dati nasim najmilijim da bez veze placu mazite ih zato samo ih i rodile.Znam da svaka majka najvise voli svoje dijete ja sam u pocetku slusala starije i mislila kako me sopsteno dijete za.... ali sam kasnije shvatila da to nije tako da on samo trazi moju zastitu.
    Ima li neko slicno iskustvo sa rastom zubica jer me ovo strasno zabrinjava on nije prije ni ovoliko plakao ni ne spavao desavalo se da izgubi apetit ali da je ovoliko razdrazljiv i da ne moze jos da spava nije.Imate li neki savjet za mene?

Moje zlato

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

14,5 MJESECI I ISTO KAO I KOD MIHE. I HAPPY SAM JER SAD ZNAM DA NISAM JEDINA.UHHHH - IZDRŽATI ĆEMO MI SVE TO. DOĆI ĆE I TA NOĆ SIGURNO. A ONDA PAK MI NE BUDEMO SPAVALE JER ĆEMO MISLITI DA NEŠTO NIJE U REDU I ORGANIZAM ĆE NAM SE BUDITI NAVIKNUT OVIM TEMPOM.

Stranica 3 od 3 PrviPrvi 123

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •