Pokazuje rezultate 1 do 50 od 256

Tema: Petrova bolnica

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    gianna87 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

Ja sam samim porodom prezadovoljna, svi su bili dobri prema meni iako nisam ništa tražila osim epiduralne i dobila sam je bez problema. Istina, nisu mi sad baš objašnjavali neke postupke i pitali me da li ih želim, ali meni nije bilo ni važno, nekako sam se prepustila u njihove ruke, bilo mi je bitno da je muž sa mnom i to je to.
    E, sad odjel babinjača je druga stvar.... Ti si drugorotka pa vjerojatno nećeš imati neke početničke probleme a ako i hoćeš znati ćeš se nositi sa njima, ali mene je to neznanje dotuklo a pomoći nigdje. Ali oni su uveli rooming- in tjedan dana prije nego što sam rodila pa vjerujem da je i njima trebalo vremena da se snađu.

svrcolina avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Citiraj gianna87 prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam samim porodom prezadovoljna, svi su bili dobri prema meni iako nisam ništa tražila osim epiduralne i dobila sam je bez problema. Istina, nisu mi sad baš objašnjavali neke postupke i pitali me da li ih želim, ali meni nije bilo ni važno, nekako sam se prepustila u njihove ruke, bilo mi je bitno da je muž sa mnom i to je to.
    E, sad odjel babinjača je druga stvar.... Ti si drugorotka pa vjerojatno nećeš imati neke početničke probleme a ako i hoćeš znati ćeš se nositi sa njima, ali mene je to neznanje dotuklo a pomoći nigdje. Ali oni su uveli rooming- in tjedan dana prije nego što sam rodila pa vjerujem da je i njima trebalo vremena da se snađu.
    kako izgleda rooming-in u petrovoj? da li su bebe stalno sa mamama ili ih odvedu tijekom noći? ja sam rodila dva put u petrovoj i sve je bilo okej, tada nije bilo rooming-ina ali nisam sigurna da baš to i želim

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •