O mogla bih ja dosta toga napisati o Petrovoj uglavnom ništa pozitivno. Prošle godine u 33 tjednu trudnoće dobila sam trudove i završila na hitnoj u Petrovoj (prema mjestu stanovanja) i smještena sam na PT1. Ležala sam i primala tokolizu (za zaustavljanje trudova) 15 dana. Ne znam tko je gori doktori ili sestre (dobro bila je jedna relativno ok). Bila je jedna sestra-situacija sljedeća- zvonim da mi promjene bocu za infuziju a ona kaže-" Znate li vi da će sad vizita, a vi zvonite? Možete me zvati jedino ako umirete! Za cijelo vrijeme ležanja pregledana sam samo dva puta po primitku na odjel i otpuštanju.Glavnoj doktorici je jedino bitno sa zna jeste li iz Zg, pa da Vas pusti doma na ležanje jer joj treba krevet,a sestre gledaju samo da li je soba uredna za vizitu naravno. Za vrijeme boravka dobila sam upalu i Crp mi je bio 15-nema veze kažu nije tako velik,a došla u bolnicu bez ikakve upale. Opće je poznato da u P.bolnici ne peru baš posteljinu. Uglavnom trudovi su stali i otpuštena sam doma gdje sam izdržala tjedan dana i zbog iste one upale koja je u međuvremenu narasla na Crp 22 završila u Vinogradskoj isto na patologiji. Rodila sam u 36 tj. trudnoće 2550/47 cm,krvarenje II stupanj- pretpostavljaju zbog upale.Halo!!!! Srećom nisu ostale nikakve posljedice na bebi (osim na mojim živcima) dečko je sad 10,5 mj samo što ne hoda, pravi zafrkant, brblja naveliko, a to je najbitnije nakon svega. Eto ne kažem da je Petrova za sve takva, valjda kako naletiš, ali moje je iskustvo takvo.