Moje iskustvo s Petrovom je zaista super. Oboje djece rodila sam u Petrovoj i nije zaista bilo nikakvih problema! Osoblje koje mi je bilo na porodu je zaista bilo odlično i doktor i babica i sestre! Stvarno su bili super! Što se tiče odjela babinjača (bila sam sad u 12 mj na drugom katu na kojem je zapravo ginekologija) sestre koje su bile tu za nas su bile stvarno sve super, na usluzi, nisu bile živčane i moram priznati da su bile jako drage. Što se tiče sestara zaduženih za bebe one su isto bile ok, one ti uglavnom donesu bebu i odnesu a ne mogu reć i da su bile nešto živčane kada bi ih zamolio oko pomoći što se tiče dojenja. A na vizitu u 12 ti dolazi glavna sestra za bebe i pedijatrica koje ti sve objasne i porazgovaraju sa tobom i ima dosta razumijevanja za žene koje imaju probleme kod dojenja. Jedino je meni ta stara pedica bila malo bljuf ali iz razloga što me nije pustila doma dan ranije jer nije bila gužva pa da im kreveti ne budu prazni, ali to je sasvim glup razlog.
Što se tiče wc-a i tuševa, stanje mi je bilo kao i prije 4 i pol god ali bit će urednije nakon uskrsa kad se otvore novi dijelovi koji će biti stvarno na razini na kojoj bi trebala Petrova biti. Prijateljica je ležala na početku trudnoće u novom dijelu i kaže da je predobro, 3 cure u sobi, wc i tuš njihov, klime, plazma... tako da... Ide to nabolje!
da opet idem rađat opet bih odabrala Petrovu!