curke molila bih vas da mi odgovorite dali imate otpusno pismo iz petrove nakon poroda? Naime ja sam već dva puta rodila u Petrovoj prvi put 2003 kada me porodila jedna jako ljubazna mlađa doktorica nakon što me primila ujutro u 7 sati i pregledala uputila me u rađaonu zbog curenja plodne vode. u rađaoni sam samo jedanput još pregledana od iste dokt. oko 15 sati koja je rekla da nema trudova i da smo čekamo. I tako do kraja dana bi po koji put ušle neke mlađe sestre ili babice pogledale aparate i rekle da ležim na lijevom boku i ništa drugo. jedanput sam jednu pitalajer sam se jako brinula a i prošlo je dosta vremena koliko dijete može bez plodne vode na što mi je ona odgovorila koliko bude potrebno. Ujutro u 3 sata su me priključili na drip i rodila sam zdravog dečkića u 5 ujutro. Imam negativnu krvnu grupu pa sam nakon poroda dobila at. inekciju čega se jasno sjećam a nemam čime potvrditi. Nisam puno pitala jer sam zaista vjerovala doktorima a i bila sam mlada i neiskusna. Tijekom druge trudnoće svaka pomisao na petrovu je u meni izazivala negativne osjećaje. Ali ipak mislim to je normalno zbog samih bolova koje me očekuju, ali danas kad čekam treće dijete znam da to nije strah od boli jer bol sam zaboravila, i svaka žena to ubrzo zaboravi, nego strah od toga što sam skoro 24 sata u rađaoni sama i zabrinuta a nitko