MM je bio bez potvrde (sam je doktor rekao da zovem muža jer to nismo imali u planu), ali mene je vodio Đelmiš koji je tamo ipak "faca"...da napomenem da mi dotični nije nikakav kućni prijatelj nego samo gin koji mi je vodio trudnoću zbog trombofilije
a Zlopaša...neznam što da kažem i da li imam dobro ili loše mišljenje o njemu...(preuzeo me kad je Đelmiš otišao doma)...uglavnom, to je doktor koji mi je dao drugu dozu epiduralne kod otvorenosti 9 prstiju!
e sad nisam nikad otkrila je li to napravio zato što nije razmišljao ili zato što je pregenijalan! uglavnom, kad sve saberem ispada da me Zlopaša nenamjerno ili namjerno doslovno spasio!!
naime, Đelmiš me silio na vaginalni porod jer sam prvo dijete rodila vaginalno (drugi porod je bio CR) i kao nema veze što je između dva CR prošla točno godina dana...
zbog druge doze epiduralne nisam mogla tiskati pa mi je maternica počela pucati po starom CR samo na jednoj strani zbog trudova...kad su skužili po CTGu da nešto ne štima odmah je bio hitan CR
da sam tiskala vrlo vjerojatno bi odmah cijela pukla i tko zna što bi bilo...