Pokazuje rezultate 1 do 50 od 256

Tema: Petrova bolnica

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Ja sam svoje prvo dijete rodila u Petrovoj (19.04.2005.) i ne mogu baš reći puno lijepih riječi. Ali niti nije bilo toliko katastrofa. Jedna od lošijih stvari je ta da sam ležala 2 tjedna jer sam toliko prenijela trudnoću. U prvih tjedan dana nisam apsolutno ništa uspijevala saznati što se dešava i kakvo je stanje. Nakon što smo potegnuli nekakvu vezicu, napokon je netko došao do mene i popričao sa mnom. Što se hrane tiče isto mi nije bila nešto extra (ali tko mi je kriv kad sam izbirljiva ). Najpozitivniji (a što i je najbitnije) je bio sam porod jer je doktor bio predobar. Čini mi se da se zvao dr Mitanovski, baš je bio divan.

Sada sam trudna drugi put i planiram ponovno roditi u Petrovoj (termin je 01.08.2012.).

Pozdrav svima

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Ako ima netko da je friško rađao u Petrovoj...Da li forsiraju ležeći položaj ili imaju one fensi krevete pa da se možeš namjestiti u sjedeći?

laura29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Citiraj _mima prvotno napisa Vidi poruku
    Ako ima netko da je friško rađao u Petrovoj...Da li forsiraju ležeći položaj ili imaju one fensi krevete pa da se možeš namjestiti u sjedeći?
    Kad uđeš u boks, u pravilu ležiš kako tebi paše s prikopčanim CTG-om na trbuhu. Eventualno se s jastukom možeš malo podići.

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj laura29 prvotno napisa Vidi poruku
    Kad uđeš u boks, u pravilu ležiš kako tebi paše s prikopčanim CTG-om na trbuhu. Eventualno se s jastukom možeš malo podići.
    A za vrijeme izgona? Jel se može krevet prelomiti u onaj sjedeći/polusjedeći položaj?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •