Pokazuje rezultate 1 do 50 od 256

Tema: Petrova bolnica

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    micamaca30 avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Ja sam lezala 4 dana na cef-u ...
    Lezala sam ja na tom odjelu prije 9 god kada sam rodila sina u 29 tt i sasvim drugacije je bilo.Tamo sam lezala svih 29 tt puni odjel je bio sestre pune paznje..intenzivna super sestre kako koja no njih i razumijem narade se one.No ne razumijem djecje sestre i opet kazem ja sam potrefila sestru koja mi je donjela djete ostavila ga cijelu noc i nije ga htjela nadohranit a vidjela je i molila sam je da je gladan i da me ciki non stop...
    No vidla sam i to da cimerica isto nije imala mljeka uredno kad je pozvonila uzela joj je djete i jos joj je rekla ma nadohranit cu ga da vam bradavice ne unisti...Najvise me pogodilo takvo ponasanje...
    Ja sam se doma izdojila i zbilja nemam mljeka ja izdojim samo 20-30 ml
    Zbog sestara nemogu djete stavit na ciku jer imam rane i to nemogu prezaliti samo cekam da zaljecim bradavice pa da pocne cikit valjda ce htjeti

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj micamaca30 prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam lezala 4 dana na cef-u ...
    Lezala sam ja na tom odjelu prije 9 god kada sam rodila sina u 29 tt i sasvim drugacije je bilo.Tamo sam lezala svih 29 tt puni odjel je bio sestre pune paznje..intenzivna super sestre kako koja no njih i razumijem narade se one.No ne razumijem djecje sestre i opet kazem ja sam potrefila sestru koja mi je donjela djete ostavila ga cijelu noc i nije ga htjela nadohranit a vidjela je i molila sam je da je gladan i da me ciki non stop...
    No vidla sam i to da cimerica isto nije imala mljeka uredno kad je pozvonila uzela joj je djete i jos joj je rekla ma nadohranit cu ga da vam bradavice ne unisti...Najvise me pogodilo takvo ponasanje...
    Ja sam se doma izdojila i zbilja nemam mljeka ja izdojim samo 20-30 ml
    Zbog sestara nemogu djete stavit na ciku jer imam rane i to nemogu prezaliti samo cekam da zaljecim bradavice pa da pocne cikit valjda ce htjeti
    Zao mi je zbog loseg iskustva, i/ili zbog pogresnih ocekivanja, ali nitko 'nema' mlijeka neposredno nakon poroda i taj 'nedostatak' svakako ne bi smio biti razlog za dohranjivanje. Naravno da je tesko ovako reci sto se kome zapravo dogadjalo i gdje su propusti, ako ih je bilo, no vazno je znati da novorodjence nije gladno ako sisa cijelo vrijeme nakon poroda (i ako place) i da je kolostrum koji majka proizvodi sasvim dovoljan - bitno je samo da dijete ima pristup dojkama kad god pozeli.

Prica je malo drugacija kod nedonoscadi, ali ni njih nije potrebno po defaultu dohranjivati, vec treba promatrati bebe i njihove potrebe sasvim individualno.

Nadam se da ste do sad uspostavili dojenje kako treba!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •