-
Kaae i jesmo i nismo uspostavili dojenje.Dojimo samo na desnu ciku jer je jos krastica na lijevoj i jednostavno ju nece prihvatiti.Nju izdajam i iz nje izdojim oko 20 ml..i to mu dam na bocicu.Ne gubim nadu za dojenjem bitno da i tu jednu ciki i da pojede iz ove druge makar i na bocicu...
Sto se bolnice tice i sto sam pisala uopce nisam ocekivala kraljevski tretman nisam ni navikla na takav jer sam odrasla bez roditelja al malo postovanja prema pacijentici ne bi im bilo na odmet..
Neprofesionalno je bilo odma na pocetku u sali kad se "teta" koja tamo radi dereala i lose govorila o dr.koji je meni radio carski.Kud sam uplasena bila jos se pred menom krevelji...No bilo pa proslo volim svog malog bumbara tu je kraj mene.Njihovo neprofesionalno ponasanje neka im bude na savjesti.
I da zaboravih napisat samo jedno da je zenskica bila samnom u sobi koja je isto med.sestra i sestre su imale drugaciji pristup prema njoj djete kad je plakalo odnjele su ga...a ja sam svoga cijelu noc 2 dan c.r s drenom morala nositi po sobi jer je plako i gurao rukice u usta jer nije imao sta cikit.A sestru kad sam zvala da ga odnese je rekla mama brinite se za njega kako cete doma..
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma