ja sam 2 puta rodila u Petrovoj i ako se odlučimo za treće OPET ću ići tamo i uopće ne tražim nikakav tretman u rađaoni. Dapače, želim biti sama s mužem i neka tu i tamo uleti babica da vidi koliko sam otvorena. Tako mi je bili prilikom prvog poroda u Petrovoj. Ponoć, moj muž i ja solo u boxu, tu i tamo nas je obišla preeeeeedivna babica i predivna sestra, žao mi je da im imena nisam zapamtila jer su obje bile kao iz bajke. Prilikom izgona bili smo nas 4 zajedno i toliko si bile ohrabrujuće i tople da je to preeeeedivno. Na šivanju se pojavio dr. i sve upropastio intelektualizirajući tako jedan običan i predivan događaj kao što je porod. Prilikom drugom poroda, glavna sestra Mirjana mi je podigla naslon, pogladila me po čelu, zaželila mi brz porod i izašla iz boxa. Muž i ja solo ja si mislim počela opet idila kad li se pol sata pred izgon pojavio izvjesni Starčević i totalno me unazadio sa spuštanjem naslon. Ma znate kako je to usred konjskog truda, debelo skoncentrirana a on ničim izazvan spušta naslon. Da sam imala snage iscijediti mu nešto kroz zube bila bi najsretnija u tom trenutku al nažalost nisam uspjela. Da stvar bude smješnija sin se nNIJE spuštao u porođajni kanal i za takvo nešto je najbolje spusiti ženu da legne na leđa!?!?!?